Όταν το 2005 εμφανίστηκαν τα δημοσιεύματα ήθελαν την Αντζελίνα Τζολί σε σχέση με τον Μπραντ Πιτ, ενώ εκείνος ήταν παντρεμένος με τη Τζένιφερ Άνιστον, ο καλλιτεχνικός κόσμος… έπεσε από τα σύννεφα.

Τα όσα ακολούθησαν θα μπορούσαν να αποτελέσουν το θέμα ενός βιβλίου, με τον γάμο και τον χωρισμό του διάσημου ζεύγους, ωστόσο αυτή τη φορά ένα νέο βιβλίο έρχεται να… φέρει τα πάνω κάτω στον Χόλυγουντ.

Σύμφωνα με όσα γράφει στα απομνημονεύματά του, με τίτλο «Like a Rolling Stone», ο Γιαν Βένερ πίσω από τη διαρροή των πρώτων φωτογραφιών της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ κρυβόταν… η ίδια η Αντζελίνα Τζολί.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει, η ηθοποιός ήταν αυτή που έδωσε στον φωτογράφο όλες τις πληροφορίες σχετικά με το θέρετρο που θα έμενε με τον Μπραντ Πιτ στην ακτή της Κένυας, ενώ εκείνος ήταν ακόμα παντρεμένος με τη Τζένιφερ Άνιστον.

Μάλιστα, τον ενημέρωσε για την ακριβή ώρα, που θα έβγαιναν οι δυο τους στην παραλία, προκειμένου να τραβήξει την τέλεια φωτογραφία.

«Έλαβε πληροφορία ότι η Τζολί βρισκόταν σε ένα θέρετρο στις ακτές της Αφρικής, σε ένα μυστικό ταξίδι με τον τότε παντρεμένο Μπραντ Πιτ. Πήραμε πρώτοι τη φωτογραφία, ήταν το ντεμπούτο των Μπραντζελίνα» γράφει ο Γιαν Βένερ.

Οι επίμαχες εικόνες

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο σετ της ταινίας «Mr and Mrs Smith» και οι πρώτες φήμες που τους ήθελαν μαζί κυκλοφόρησαν πολύ γρήγορα. Τον Ιανουάριο του 2005 η Τζένιφερ Άνιστον και ο Μπραντ Πιτ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

Τίποτα δεν είχε επιβεβαιωθεί για τη σχέση του με τη Αντζελίνα Τζολί, μέχρι που κυκλοφόρησαν, στο US Weekly, οι επίμαχες φωτογραφίες το 2005.