Ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ ζουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους αφού υποδέχτηκαν στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους.

Η σύζυγός του γνωστού σεφ γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι σε γνωστό μαιευτήριο των Αθηνών.

Ο Άκης Πετρετζίκης έχει αποκτήσει με την αγαπημένη του ένα ακόμα παιδί, τον μικρό Αχιλλέα έκανε γνωστό το ευτυχές συμβάν με μία ανάρτησή του στο Instagram.

Ο ίδιος δημοσίευσε και την πρώτη φωτογραφία της Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ στο μαιευτήριο, να κρατάει τη μικρή στην αγκαλιά της.

Πάνω στη λεζάντα έγραψε: «Ο γιος λένε είναι της μαμάς και η κόρη του μπαμπά».

Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, ο σεφ έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, με την οποία ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης του.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο με το χεράκι της μικρούλας και κάτω από αυτό έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, στο οποίο εκφράζει την ευτυχία του κι ευχαριστεί τους γιατρούς που βοήθησαν στον τοκετό.

«Σήμερα ήρθε στη ζωή η μικρουλίτσα μας! #❤️ Για ακόμα μία φορά η Κωνσταντίνα μου έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ονειρευτώ! Αν και δεύτερη φορά μπαμπάς, θα ορκιζόμουν πως τα συναισθήματα είναι λες και έγινα πρώτη φορά μπαμπάκας! Μεγάλο θαυμασμό σε όλες τις γυναίκες για την υπερπροσπάθεια που κάνουν για να φέρουν στον κόσμο μια ζωούλα…», έγραψε μεταξύ άλλων.

Δείτε την ανάρτηση

πηγή in.gr