Η ηθοποιός, που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε από τη δημοφιλή κωμική σειρά «Big Bang Theory», πλέει σε πελάγη οικογενειακής ευτυχίας καθώς όπως αναφέρει στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram περιμένει το πρώτο της παιδάκι καρπό του έρωτά της με τον -επίσης ηθοποιό- Τομ Πέλφρεϊ.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια με ανάρτησή της στα social media, που ξεπερνά το ένα εκατομμύριο likes.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια σειρά από γλυκές φωτογραφίες με τον αγαπημένο της, στις οποίες μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, και μάλιστα αποκάλυψε ότι θα φέρει στον κόσμο κοριτσάκι.

«To κοριτσάκι του Πέλφρεϊ έρχεται το 2023. Αισθάνομαι παραπάνω από ευλογημένη», έγραψε στη λεζάντα.

Η ανάρτησή της

 

Όσα γνωρίζουμε για την αγαπημένη «Πένι»

Γεννήθηκε το 1985 στο Καμαρίλο της Καλιφόρνιας και ως παιδί ήταν ερασιτέχνης παίκτρια του τένις.

Ξεκίνησε από την παιδική της ηλικία να εμφανίζεται σε διαφημίσεις, τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, ενώ περιστασιακά ασχολείτο με το μόντελινγκ. Το 1995 συμμετείχε στην ταινία «Εντολή εξόντωσης».

Ως ενήλικη, η πρώτη της σημαντική τηλεοπτική συμμετοχή ήταν την περίοδο 2005-2006 στη σειρά «Οι Μάγισσες».

Επίσης, έχει πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική σειρά «The Big Bang Theory», υποδυόμενη την Πένι. Για τον ρόλο αυτό, κέρδισε το 2012 το Βραβείο Satellite στην κατηγορία καλύτερη ηθοποιός σε κωμική σειρά.

Στον κινηματογράφο έχει παίξει σε ταινίες όπως το «Cougar Club», το «The Penthouse» και το «Hop», ενώ έχει δώσει τη φωνή της σε ταινίες κινουμένων σχεδίων.