Η Πριγιάνκα Τσόπρα δεν θα μπορούσε να περνάει πιο καλά αυτή τη στιγμή με την 9 μηνών κόρη της. Η Μάλτι Μαρί Τζόνας, είναι η πιο χαριτωμένη συνταξιδιώτισσα. Φαίνεται ότι η τριμελής οικογένεια, συμπεριλαμβανομένου του Νικ Τζόνας, δεν ήθελε να φύγει από τη Νέα Υόρκη.

Η 40χρονη σταρ του Μπόλιγουντ έγινε μητέρα για πρώτη φορά όταν καλωσόρισε τη Μάλτι μαζί με τον σύντροφό της, μέσω παρένθετης μητέρας νωρίτερα φέτος. Το ζευγάρι αποκάλυψε τον Μάιο ότι μπόρεσαν τελικά να πάρουν τη μικρή στο σπίτι, αφού πέρασε πάνω από 100 ημέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογέννητων.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος ο Νικ, «το ταξίδι κάθε οικογένειας είναι μοναδικό και απαιτεί ένα ορισμένο επίπεδο πίστης. Ενώ οι δικοί μας μήνες ήταν δύσκολοι, αυτό που γίνεται απολύτως σαφές, εκ των υστέρων, είναι πόσο πολύτιμη και τέλεια είναι κάθε στιγμή». Κι αυτό ακριβώς κάνουν έκτοτε, απολαμβάνουν το κάθε μικρό επίτευγμα της κόρης τους.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

Γιατί ταξίδεψε η Πριγιάνκα με την κόρη της στην Νέα Υόρκη;

Η Πριγιάνκα δημοσίευσε φωτογραφίες τους με τη λεζάντα «το πρώτο μας ταξίδι στο Μεγάλο Μήλο». Καθισμένες σε ένα περβάζι παραθύρου, αγναντεύουν την εντυπωσιακή θέα του Μανχάταν. Τι να σκέφτεται άραγε η μικρή Μ; Έχει όρεξη για ένα διάσημο μπέιγκελ της Νέας Υόρκης; Ανυπομονεί να δει το Άγαλμα της Ελευθερίας; Πιθανότατα θα περνούσε καλά με οτιδήποτε στην αγκαλιά της μαμάς της.

Μαμά και κόρη – η μια κομψή με ένα φλοράλ σεμιζιέ και η άλλη αξιολάτρευτη με το γαλάζιο φόρεμά της σε σχέδιο καμηλοπάρδαλης – ποζάρουν για το Instagram, με προσοχή να μη φαίνεται το πρόσωπό της Μάλτι αλλά δείχνοντας παράλληλα το πόσο έχει μεγαλώσει.

Φίλοι και θαυμαστές που λάτρεψαν τις συγκινητικές φωτογραφίες κατέκλυσαν την ανάρτηση με σχόλια: «Πόσο χαρούμενοι για εσάς. Τι απίστευτο ταξίδι». Η Νίνα Ντόμπρεβ, μάλιστα, χαρακτήρισε τη Μάλτι «το καλύτερο αξεσουάρ στη ζωή», ενώ η Νταϊάν Φον Φίρστενμπεργκ έγραψε «Τοοοόσο πανέμορφες».

Η Πριγιάνκα ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο του ρόλου της ως Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Unicef. Συμμετείχε σε δύο συνεδρίες στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, μία για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ και μία για τη Σύνοδο Κορυφής για τον Μετασχηματισμό της Εκπαίδευσης.