Το «Σπίτι με το MEGA», η μουσική εκπομπή του MEGA που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει για 4η σεζόν με οικοδέσποινα την εμβληματική παρουσιάστρια, Ρούλα Κορομηλά.

Απόψε, στις 21:00, και κάθε Σάββατο το «Σπίτι με το MEGA» μάς υποδέχεται αποδεικνύοντας τι σημαίνει ουσιαστική φιλοξενία. Εκλεκτοί καλεσμένοι από όλο το φάσμα του ελληνικού πενταγράμμου θα ντύνουν μουσικά τις βραδιές μας, θα ξεδιπλώνουν άγνωστες πτυχές του εαυτού τους στη Ρούλα Κορομηλά και θα δίνουν νόημα στα Σαββατόβραδά μας.

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Κώστας Τουρνάς κάνουν την αρχή ανοίγοντας πρώτοι τις πόρτες του πιο φιλόξενου σπιτιού της ελληνικής τηλεόρασης. Δίπλα τους θα βρεθούν ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η Έλενα Παναγιωτίδου και η Ιλένια Ουίλιαμς.

Η Πέγκυ Ζήνα ερμηνεύει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της που έχουν σημαδέψει το λαϊκό ρεπερτόριο, ξεφυλλίζει το λεύκωμα των παιδικών της χρόνων και εξομολογείται άγνωστες προσωπικές ιστορίες. Ακόμα, παρουσιάζει ένα μοναδικό αφιέρωμα με τραγούδια του σπουδαίου Σταμάτη Σπανουδάκη. Ακόμα, υποδέχεται για ένα απολαυστικό ντουέτο τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, ο οποίος μιλάει για τη φιλία τους, ενώ η Έλενα Παναγιωτίδου, από τις πιο ξεχωριστές παρουσίες του «X Factor», ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια της Πέγκυς Ζήνα.

Ο τραγουδοποιός Κώστας Τουρνάς μάς θυμίζει όλες εκείνες τις επιτυχίες του που αγαπήσαμε και κάνει μια συγκινητική αναδρομή με την Ιλένια Ουίλιαμς στα τραγούδια των θρυλικών Poll. Μαζί, μοιράζονται αξέχαστες στιγμές από τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς, τον αγαπημένο πατέρα της Ιλένια και πολύτιμο συνεργάτη του Κώστα Τουρνά. Η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης μάς ταξιδεύει στα παιδικά χρόνια του Κώστα Τουρνά.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς, η εμφάνιση του σπουδαίου δημιουργού Σταμάτη Σπανουδάκη, ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Κάθε Σάββατο γινόμαστε μία μεγάλη παρέα και τραγουδάμε νιώθοντας κομμάτι αυτού του ξεχωριστού και ζεστού σπιτιού.

Αυτό είναι το «Σπίτι με το MEGA»!

 

 

#SpitiMeToMega

Facebook: Σπίτι με το MEGA

Instagram: @spitimetomega

Twitter: @spitimetomega

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τσίγκος

Project Manager: Αντώνης Δημητριάδης

Αρχισυνταξία: Θωμάς Αριστεράκης

Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα

Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου