Σε ηλικία μόλις 21 ετών έγινε γνωστή και κέρδισε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ. Είκοσι χρόνια – και τρία παιδιά – αργότερα, η Κέιτ Χάντσον εξακολουθεί να κλέβει την παράσταση όπου βρίσκεται.
Ποιο είναι το μυστικό της; Δεν θα μπορούσε να το κάνει αν δεν είχε τόσο καλή σχέση με τους πατέρες των παιδιών της.

«Η δική μας ισχυρή μονάδα»

Σε συνέντευξή της στους Times, η 43χρονη μίλησε για το πώς είναι να μεγαλώνεις τρία παιδιά με διαφορετικό μπαμπά το καθένα. Η Χάντσον και ο πρώην σύζυγός της, Chris Robinson, μοιράζονται την επιμέλεια του Ryder, 18 ετών, ο οποίος είναι στο κολέγιο και «πολύ ευτυχισμένος».

Η σταρ του «Almost Famous» απέκτησε τον γιο της Bingham, 11 ετών, με τον πρώην αρραβωνιαστικό της Matt Bellamy. Έχει επίσης και μια 4χρονη κόρη, τη Rani Rose, την οποία καλωσόρισε τον Οκτώβριο του 2018, με τον νυν αρραβωνιαστικό της Danny Fujikawa.

«Ο Matt είναι τόσο υπέροχος – δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερο συν-γονέα», επεσήμανε. «Για μένα είναι σαν να αγαπούσες αυτό το άτομο. Αυτό δεν φεύγει έτσι απλά, αλλά μπορείς να αποκαταστήσεις ένα διαφορετικό είδος αγάπης. Μπορείς να περάσεις καταπληκτικά με έναν πρώην σύντροφο, επειδή είσαι πραγματικά επικεντρωμένη μόνο στην αγάπη του παιδιού σου». Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε ότι είναι κοντά και με τη σύζυγο του Bellamy, το μοντέλο Elle Evans. Οι δύο οικογένειες έχουν κάνει ακόμη και ταξίδια μαζί. «Μπορεί να μην φαίνεται παραδοσιακό από έξω, αλλά μέσα μου νιώθω ότι σκίζουμε», εξήγησε.

Όσο για τον Fujikawa, η Χάντσον αρραβωνιάστηκε τον μουσικό πέρυσι, αφού έβγαιναν μαζί από το 2016. Σύμφωνα με δημοσιεύματα γνωρίζονταν μέσω κοινών φίλων από τότε που εκείνος ήταν 23 ετών.

Αν και η εκείνη νιώθει «ενθουσιασμένη» και ελπίζει ότι θα παντρευτούν, σημείωσε ότι «δεν βιάζονται» να προγραμματίσουν το γάμο.

«Χθες το βράδυ έβλεπε στο τηλέφωνό του κάποια παλιά στιγμιότυπα από εκείνον και τη Rani και έλιωσα», πρόσθεσε.

«Είναι τόσο υπέροχος μπαμπάς και πατριός». Ωστόσο, δεν ενδιαφέρεται να επιβάλει κάποια συμβατική εικόνα στα παιδιά της για την αγάπη και το γάμο. Όπως είπε, θα ήθελε να ωριμάσει μαζί με το σύντροφό της.

«Δουλεύω πολύ σκληρά για τις σχέσεις επειδή έτσι μου αρέσει», τόνισε.