Η Ελένη Φουρέιρα διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της.

Εν αναμονή του ερχομού του πελαργού, η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Vogue Greece και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τους πρώτους μήνες της κύησης, τα παιδικά της χρόνια, τη σχέση της με το κοινό που την ακολουθεί πιστά και όσα ετοιμάζει για την επιστροφή της στη σκηνή.

Διαβάστε επίσης: Ελένη Φουρέιρα: Προτεραιότητα μου το παιδί και όχι ο γάμος

Η φωτογράφιση έγινε από τον Ισπανό Alvaro Beamud Cortes, με έδρα το Μιλάνο. Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης έχει φωτογραφήσει celebrities για διεθνή έντυπα, όπως η Eva Green, ο Javier Bardem και η Sara Sampaio, καθώς και καμπάνιες μεγάλων οίκων μόδας όπως Armani, Dolce Gabbana και Bulgari.

«Πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές»

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που το προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω ποτέ δεν πρέπει να απογοητεύονται.

Εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. 1,5 χρόνο πάλευα, πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς και τελικά το μωρό ήρθε φυσικά», ανέφερε αρχικά η Ελένη Φουρέιρα.Ελένη

Και πρόσθεσε: «Ο πρώτος άνθρωπος που το μοιράστηκα ήταν ο Αλμπέρτο φυσικά. Ήταν και είναι ένας τρομερά υποστηρικτικός σύντροφος και είμαι σίγουρη ότι θα είναι φανταστικός μπαμπάς. Είναι ο ιδανικός συνοδοιπόρος και στις χαρές και στις δυσκολίες.

Μπορώ να σου πω ότι στην αρχή της εγκυμοσύνης μου, πέρασα αρκετά δύσκολα, στις πρώτες εβδομάδες της κύησης έπαθα αποκόλληση που με ανάγκασε να ακυρώσω όλες μου τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και να μείνω στο κρεβάτι τρεις μήνες. Ήταν μία δύσκολη περίοδος για μένα».

«Στεναχωρήθηκα, έπεσα πολύ. Με θυμάμαι καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι να διαβάζω σε sites ή σε εκπομπές για μια φημολογούμενη εγκυμοσύνη ή να ακούω ανθρώπους σε εκπομπές να μιλάνε για το φύλο του μωρού, τη στιγμή που εγώ ούτε είχα δηλώσει ότι είμαι έγκυος, ούτε ήξερα αν την άλλη μέρα θα έχω το παιδί.

Δεν κατηγορώ κανέναν, καταλαβαίνω ότι κάνουν τι δουλειά τους απλώς για εμένα ήταν βάρβαρο. Ας πούμε ότι ήταν μια στιγμή που θα ήθελα να μη ξέρουν το όνομά μου», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.