Ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιανουαρίου στο Λος Άντζελες, η ηθοποιός και επιχειρηματίας Shay Mitchell φιλοξένησε ένα τουρνουά pickleball, όπου προσκάλεσε φίλους της και αγαπημένους να γυμναστούν μαζί σε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι pickleball.

Η κίνηση ήταν ένα σημαντικό μέρος της ζωής της λαμπερής ηθοποιού από τότε που ήταν παιδί και συνήθιζε να κάνει βόλτες μετά το δείπνο με την οικογένειά της.

Διαβάστε επίσης: 2+1 διάσημοι που θα γίνουν γονείς (πάλι) το 2023

Σήμερα, μοιράζεται τις εντυπωσιακές της προπονήσεις στο Instagram, όπου οι θαυμαστές την αποθεώνουν για την καλή της φυσική κατάσταση, αφού μπορεί να καταφέρει μερικές από τις πιο δύσκολες ασκήσεις κοιλιακών.

Ποιο είναι το μυστικό κίνητρο της Shay Mitchell;

Η ταλαντούχα Shay Mitchell έχει παραδεχθεί στο παρελθόν ότι ακόμα και αν λατρεύει την γυμναστική, υπάρχουν μέρες που πρέπει να βρει έξτρα κίνητρα για να γυμναστεί, όπως συμβαίνει στους περισσότερους ανθρώπους.

Ένας τρόπος με τον οποίο «ξυπνά» τα εσωτερικά της κίνητρα είναι βάζοντας… κραγιόν. «Η γιαγιά μου πάντα μου έλεγε «βάλε λίγο κραγιόν ή λιπ γκλος» αναφέρει χαρακτηριστικά η ηθοποιός. «Δεν το κάνεις για κανέναν άλλο. Το κάνεις για τον εαυτό σου».

Η βασική ιδέα, όπως εξηγεί, είναι ότι βάζοντας κραγιόν νιώθει ότι περιποιείται τον εαυτό της και την παρακινεί να δώσει τον καλύτερό της εαυτό και στις υπόλοιπες δραστηριότητές της.

«Εάν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και έχεις καλή διάθεση, τότε θα μπορείς να καταβάλλεις ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια» λέει η Shay Mitchell.

Επιλέξτε τα κατάλληλα ρούχα, το λέει και η επιστήμη

Μάλιστα, υπάρχει έρευνα που υποστηρίζει ότι εάν προετοιμαστείτε για κάτι, φορώντας ρούχα που συνδέετε με την επάρκεια ή την κυριαρχία σε αυτήν την δραστηριότητα, τότε μπορεί να αποδώσετε καλύτερα.

«Η ντοπαμίνη μας παρακινεί να αναζητήσουμε μια ανταμοιβή», αναφέρει η ψυχολόγος συμπεριφοράς δρ Carolyn Mair.

«Έτσι, επιστημονικά μιλώντας, το ντύσιμο που ενεργοποιεί την παραγωγή ντοπαμίνης αναφέρεται στο ντύσιμο που θα έχει θετικό αποτέλεσμα στην διάθεση ενός ατόμου, κάνοντάς τον να νιώθει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, πιο ικανός ή χαρούμενος» καταλήγει.