Ήταν σαν σήμερα, 14 Φεβρουαρίου του 2015, που η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Η μικρή Ελένη κλείνει σήμερα του Αγίου Βαλεντίνου τα οκτώ της χρόνια, με την Υβόννη Μπόσνιακ να ανεβάζει μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε επίσης: Ελένη Φουρέιρα: Η πρώτη φωτογραφία με τον επτά ημερών γιο της

Έγινε η προσωπική της φωτογράφος και απαθανάτισε τη μικρή Ελένη σε μια πολύ όμορφη στιγμή. Συνόδευσε μάλιστα τη φωτογραφία με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλια της μοναχοκόρης της.

Το τρυφερό μήνυμα από την Υβόννη Μπόσνιακ

«Χρόνια σου πολλά φωτεινό μου πλάσμα…» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία. Στη φωτογραφία βλέπουμε τη μικρή Ελένη τη στιγμή που χαϊδεύει ένα λευκό άλογο, σε μια άκρως ηλιόλουστη μέρα.

Συνόδευσε μάλιστα την ανάρτησή της με τα hashtags #myvalentinesgirl #8 και #tipotadeneinaityxaio. Η μικρή Ελένη είναι αχώριστη με τους γονείς της Υβόννη Μπόσνιακ και Αντώνη Ρέμο. Συχνά μάλιστα, όταν πάντα το επιτρέπουν οι συνθήκες, βρίσκεται στα backstage των live εμφανίσεων του διάσημου τραγουδιστή.

Αμέτρητα ήταν τα σχόλια και οι ευχές που έστειλαν στην Υβόννη Μπόσνιακ οι followers της. Όλοι ευχήθηκαν στο λαμπερό ζευγάρι για τα γενέθλια της μικρής τους κόρης.

Η διάσημη νονά

Εκτός από διάσημους γονείς, η μικρή Ελένη έχει και μια πολύ διάσημη νονά. Η Μαρία Μπεκατώρου έχει αναφερθεί σε δηλώσεις της για τη σχέση και την κουμπαριά της με την Υβόννη Μπόσνιακ.

«Mε την Υβόννη βρεθήκαμε στο πλατό των «Καρντάσιανς». Συναντηθήκαμε στο ασανσέρ, κοιταχτήκαμε στα μάτια και αυτό ήταν. Εκείνο το βράδυ ανταλλάξαμε τηλέφωνα και από την επόμενη ημέρα μιλούσαμε κάθε μέρα» έχει δηλώσει η Μαρία Μπεκατώρου για τη γνωριμία τους.

Είχε αναφερθεί και στον συγκινητικό τρόπο με τον οποίο η σχεδιάστρια μόδας, της ζήτησε να γίνει νονά της κόρης της. «Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως θέλει κάτι να μου πει. Ήρθε συγκινημένη και είχε γράψει στην κοιλιά της «θέλεις να γίνεις νονά;»».

«Έχουμε μια φιλία ζωής. Από εκεί και πέρα, η Υβόννη θα είναι πάντα πιο ώριμη από μένα. Θα έχουμε την Ελένη μας, θα πηγαίνουμε τις βόλτες μας κ.ο.κ. Πρώτα ο Θεός, γιατί εκείνος ορίζει τα μελλούμενα, πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα μένουμε και όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι».