Η παρουσιάστρια, μετά από οκτώ χρόνια αποφάσισε να ξανακάνει γυμναστική και το δήλωσε δημόσια. «Μετά από δεκαπέντε αναβολές, όπως είπε, θα κάνει το δοκιμαστικό της στο γυμναστήριο.

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να διαθέτει μία υπέροχη σιλουέτα, όμως σιχαίνεται τη γυμναστική, όπως έχει παραδεχτεί πολλές φορές. Σήμερα όμως πήρε τη μεγάλη απόφαση να αλλάξει την καθημερινότητά της και το ανακοίνωσε.

Οι αλλαγές στο σώμα της εδώ και πολλά χρόνια είναι ελάχιστες κι αυτό γιατί η Ελένη Μενεγάκη έχει πειθαρχία «στρατιώτη» όταν πρέπει να πετάξει από πάνω της μερικά παραπάνω κιλά – δηλαδή δύο με τρία – που μπορεί να έχει πάρει και που το πιθανότερο είναι να μην είναι ορατά με την πρώτη ματιά αλλά να δυσκολεύουν εκείνη περισσότερο στο ντύσιμο της.

Η παρουσιάστρια λέει «ναι» στο καλό φαγητό, εξάλλου είναι και η ίδια εκπληκτική μαγείρισσα, επίσης λατρεύει όλες τις νοστιμιές, τα πικάντικα εδέσματα, ενώ έχει πει επανειλημμένα ότι δεν μπορεί να αντισταθεί στην παγωμένη μπύρα και στο καλό κρασί, που συμπληρώνει ιδανικά ένα υπέροχο δείπνο στο τραπέζι.

Όταν θέλει λίγο να μαζευτεί δεν τρώει υδατάνθρακες, προσέχει το βραδινό της, δεν τρώει γλυκά, άλλωστε όπως έχει πει και η ίδια δεν είναι γλυκατζού. Και το junk food και οι όποιες άλλες παρόμοιες «αμαρτωλές» τροφές δεν υπάρχουν στο σπίτι της γιατί η παρουσιάστρια λατρεύει το καλό, παραδοσιακό φαγητό.

Η Ελένη, λοιπόν, το πήρε απόφαση. Μετά από 8 χρόνια και 15 αναβολές φέτος, θα πάει στο γυμναστήριο.

Δείτε το βίντεο με την Ελένη Μενεγάκη