Είναι πάντα ωραίο να ανανεώνετε το σπίτι σας για μια νέα εποχή, ειδικά όταν είναι εορταστική. Μόλις έρθει η άνοιξη, μπαίνουμε πάντα στον πειρασμό να αλλάξουμε τη διακόσμηση, να γεμίσουμε το τραπέζι με νάρκισσους και τουλίπες και να χαρίσουμε στον εαυτό μας ένα πασχαλινό αυγό.

Αν σας αρέσει να «ντύνετε» το σπίτι σας για το Πάσχα, δείτε πέντε από τις μεγαλύτερες τάσεις πασχαλινής διακόσμησης στο TikTok φέτος.

Διαβάστε επίσης: Σαλόνι: φιλικό προς τα παιδιά με αισθητική για μεγάλους

Μίνι αυγά

Σε ποιον δεν αρέσουν τα μίνι αυγά; Όσο κι αν μας αρέσει να τα τρώμε καθ’ όλη τη διάρκεια του Πάσχα – και λίγο πριν και μετά το γεγονός – τα μη βρώσιμα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

Δοκιμάστε να φτιάξετε ένα «πασχαλινό δέντρο» από μερικά κλαδιά και κρεμάστε μερικά διακοσμητικά αυγά πάνω του.

Τα παστέλ χρώματα λειτουργούν υπέροχα όταν συνδυάζονται με απαλά λευκά και ουδέτερα χρώματα. Για να επαναφέρετε τα παστέλ στο τραπέζι σας μπορείτε να προσθέσετε κεριά.

Βρύα

Το #Mossdecoration έχει πάνω από 96 χιλιάδες προβολές στο TikTok και για την άνοιξη, θα βρεθούν στο επίκεντρο των τραπεζιών μας.

Μπορείτε να βρείτε βρύα που αναπτύσσονται στα περισσότερα υγρά περιβάλλοντα, οπότε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συλλέξετε μερικά, να τα προσθέσετε σε ένα μπολ και στη συνέχεια να ολοκληρώσετε με μερικά λαγουδάκια ή πασχαλινά αυγά. Τα λουλούδια θα έδειχναν επίσης υπέροχα και μετά το Πάσχα.

Πετσέτες σε σχήμα λαγουδάκι

Το να φτιάξετε αυτιά λαγού από μια πετσέτα ή χαρτοπετσέτα δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται. Επιλέξετε ένα βασικό χρώμα για την πετσέτα που να ταιριάζει με τα υπόλοιπα τραπεζομάντηλα.

Αν η σκέψη να διπλώσετε τις χαρτοπετσέτες σε περίπλοκα σχήματα σας φαίνεται τρομακτική, δοκιμάστε να προσθέσετε μερικές διασκεδαστικές θήκες σε παιχνιδιάρικα πασχαλινά σχήματα.

Μαργαρίτες

Ο αντίκτυπος της τηλεοπτικής εκπομπής Daisy Jones and The Six έχει φτάσει στις ντουλάπες και τους εσωτερικούς μας χώρους. Το #70sdecor έχει πάνω από 20 εκατομμύρια προβολές στο TikTok αυτή τη στιγμή. Μαζί με αυτό έρχονται μεγάλα, τολμηρά floral μοτίβα και prints.

Ανοιξιάτικα στεφάνια

Τα ανοιξιάτικα στεφάνια δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά συνεχίζουν να είναι ένας δημοφιλής τρόπος για να φέρετε λίγη πασχαλινή χαρά στο σπίτι. Μπορείτε να επιλέξετε ένα λουλουδάτο στεφάνι που αποτελείται από ένα μόνο άνθος ή συνδυάστε μερικά εποχιακά λουλούδια με φυλλώματα για πολύχρωμο αποτέλεσμα.

Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε ένα στεφάνι ως ένα πανέμορφο επιτραπέζιο κεντρικό κομμάτι. Ένα στεφάνι θα ταιριάξει τέλεια γύρω από ένα βάζο ή ένα μπολ με λουλούδια ή διακοσμητικά