Λίγους μόλις μήνες πριν υποδεχτεί το πρώτο της παιδί, τα όσα αποκαλύπτει η Μαρία Μενούνος συγκλονίζουν.

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια μιλώντας στο περιοδικό People αποκάλυψε πως τον περασμένο Ιανουάριο διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας.

Διαβάστε επίσης: Ντάνιελ Ράντκλιφ: Ο «Harry Potter» έγινε μπαμπάς

Η ίδια εξομολογήθηκε την μεγάλη της περιπέτεια που, ευτυχώς, είχε αίσιο τέλος.

Η ανάρτησή της στο instagram

Η συγκλονιστική εξομολόγηση

«Όλη αυτή η χρονιά ήταν για μένα ένα τραύμα, γεμάτη άγχος και κρίσεις. Υπήρξε μια στιγμή που σχεδιάζαμε κάτι και ξαφνικά, όλα έγιναν υπερβολικά και σκέφτηκα οκ, πρέπει να αναρρώσω», αναφέρει.

Συνεχίζει: «Οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχουν μέρη να πάνε, ώστε να προλάβουν αυτά τα πράγματα. Δεν μπορείς να αφήσεις τον φόβο να σε εμποδίζει. Πέρασα εκείνη τη φάση που φοβήθηκα κι εγώ, αλλά ευτυχώς στάθηκα τυχερή, γιατί το κατάλαβα νωρίς».

«Ένιωθα τόσο καλά μετά την πρώτη διάγνωση, αφού είχα ξεπεράσει το πρόβλημα, οπότε στη δεύτερη διάγνωση ήταν λες και με χαστούκισαν στο πρόσωπο. Ούρλιαζα από τον πόνο, ήμουν απαρηγόρητη», εξομολογείται η Μαρία Μενούνος στο People.

«Η μαγνητική αποκάλυψε μία μάζα 3,9 εκατ. στο πάγκρεάς μου, η οποία επρόκειτο τελικά για νευροενδοκρινικό όγκο δευτέρου σταδίου, δηλαδή μια μορφή καρκίνου. Έλεγα πώς γίνεται να είχα όγκο στον εγκέφαλο και τώρα καρκίνο στο πάγκρεας; Το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ είναι ότι έρχεται ένα μωρό. Ήταν εξαιρετικά επώδυνο, αλλά έπρεπε να γίνω καλά» συμπλήρωσε.