Η παιδική ηλικία είναι μια μαγική εποχή γεμάτη με νέες εμπειρίες, έντονη φαντασία και μια αίσθηση θαυμασμού που φαίνεται να ξεθωριάζει καθώς μεγαλώνουμε. Ένα ισχυρό συναίσθημα που περικλείει την ουσία αυτής της περιόδου για το παιδί είναι το δέος.

Αυτό το αίσθημα έκπληξης, σεβασμού και θαυμασμού μπροστά σε κάτι μεγαλύτερο ή ισχυρότερο από εμάς. Η εμπειρία του δέους μπορεί να επηρεάσει βαθιά την ανάπτυξη και την ευημερία ενός παιδιού. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε και να προωθήσουμε αυτό το συναίσθημα στη ζωή των παιδιών.

Το δέος είναι ένα σύνθετο συναίσθημα που παίζει σημαντικό ρόλο στην ανθρώπινη εμπειρία και εξέλιξη. Προκύπτει από τεράστια ερεθίσματα, που υπερβαίνουν την κατανόηση του κόσμου και μπορεί να προκληθεί από τη φύση, την τέχνη και τα εντυπωσιακά ατομικά κατορθώματα.

Διαβάστε επίσης: Παιδιά: Πώς ο ήλιος βοηθά την ψυχική τους υγεία

Ένας μπαμπάς στο TikTok τα έκανε όλα αυτά πράξη με ένα ευφάνταστο τέχνασμα, δημιουργώντας μια ανάμνηση που η κόρη του θα θυμάται για πάντα.

Δείτε το βίντεο

@redheadresidence She asked who made it sparkle so Daddy gave her the job ✨🇫🇷 #eiffeltower #paris #wholesome #tourist #emotionalmoments #loveyou #fypシ ♬ This – Megan McKenna