Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Η Παραλία» και θα απολαύσουμε στη σειρά «Milky Way» του MEGA, καθώς όπως αποκάλυψε το απόγευμα της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου με ανάρτησή της, περιμένει το πρώτο της παιδί.

Μετά τη Δανάη Μιχαλάκη και η τηλεοπτική μητέρα της Γιούλικα Σκαφιδά έκανε γνωστό μέσα από τα social media πως περιμένει το πρώτο της παιδί.

Η ηθοποιός που υποδύεται την Αντιγόνη στη σειρά «Η Παραλία» δημοσίευσε δυο φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα, όπου στην πρώτη απεικονίζεται παρέα με το σκυλάκι της και στη δεύτερη κρατά το υπερηχογράφημα του μωρού.

«Θα ήθελα να βάλω στο τραπέζι τη λέξη ελπίδα»

«Με απόλυτη συναίσθηση της σκοτεινής πραγματικότητας των τελευταίων ημερών, της οργής, του φόβου για το αύριο, της απελπισίας και της αγωνίας που βιώνουν πολλοί συνάνθρωποί μου, θα ‘θελα να βάλω στο τραπέζι τη λέξη ελπίδα. Μια λέξη η οποία με κατακλύζει και με γεμίζει αυτήν την περίοδο που ζω τη δική μου προσωπική όμορφη στιγμή. Η ελπίδα είναι απαραίτητη, μαζί με την καλοσύνη και την αισιοδοξία για να ονειρεύομαι έναν κόσμο που θα αξίζει στο δικό μου πλάσμα», έγραψε χαρακτηριστικά η Γιουλίκα Σκαφιδά, αναρτώντας δύο φωτογραφίες στις οποίες διακρίνεται η εγκυμοσύνη της.