«Δεν πρόκειται να το ανεχτώ»: Έχει όντως κόντρα η Γκουίνεθ Πάλτροου με την Μέγκαν Μαρκλ;

«Αφήστε μας απ’ έξω. Μην το κάνετε αυτό.», δήλωσε μεταξύ άλλων η Γκούινεθ Πάλτροου για τη φημολογούμενη αντιπαράθεσή της με την Μέγκαν Μαρκλ.
«Δεν πρόκειται να το ανεχτώ»: Έχει όντως κόντρα η Γκουίνεθ Πάλτροου με την Μέγκαν Μαρκλ;
27 Απριλίου 2025 | 11:27

H Γκουίνεθ Πάλτροου δεν είναι διατεθειμένη να μπει σε σύγκριση με άλλες γυναίκες και το έκανε ξεκάθαρο. Η πρώην ηθοποιός και επιχειρηματίας διαχώρισε τη θέση της από την Μέγκαν Μαρκλ, καθώς πολλοί κακεντρεχείς έσπευσαν να κατηγορήσουν τη Δούκισσα του Σάσεξ για αντιγραφή.

As Ever VS Goop

Πριν ακόμα διατεθεί προς πώληση η σειρά προϊόντων της Μέγκαν Μαρκλ, «As Ever», πολλοί υποστήριξαν ότι η Δούκισσα του Σάσεξ έκλεψε ιδέες από το brand ευεξίας και lifestyle «Goop» της Γκουίνεθ Πάλτροου.

Αν και οι δυο τους έβαλαν τον περασμένο μήνα τέλος στις φήμες περί κόντρας μεταξύ τους με ένα βίντεο, η ηθοποιός ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά της ότι δεν έχει καμία διάθεση να εμπλακεί σε αντιπαράθεση με την Μαρκλ. Μάλιστα, τοποθετήθηκε σε σχέση με τον γυναικείο ανταγωνισμό ως κάτι το τεχνητά κατασκευασμένο για λόγους εντυπωσιασμού.

Όλα για τα «κλικ»

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο επεισόδιο της 24ης Απριλίου του «The World’s First Podcast» με τις Έριν και Σάρα Φόστερ, η 52χρονη ηθοποιός αναφέρθηκε στις φήμες, απορρίπτοντας κατηγορηματικά το ενδεχόμενο έντασης με τη Δούκισσα του Σάσεξ. «Ξέρετε τι δεν πρόκειται να είμαι σε αυτό το σημείο της ζωής μου; Δεν θα γίνω πιόνι σε κάποια κατασκευασμένη, τεχνητή αντιπαράθεση μεταξύ γυναικών για τα κλικ σας. Αφήστε μας απ’ έξω. Μην το κάνετε αυτό. Δεν πρόκειται να το ανεχτώ», δήλωσε η Γκουίνεθ Πάλτροου.

Η σταρ του Χόλιγουντ μάλιστα εξέφρασε τη στήριξή της προς τη Μαρκλ, τονίζοντας: «Εύχομαι στη Μέγκαν ό,τι καλύτερο. Είναι υπέροχο αυτό που κάνει. Είμαι περήφανη για εκείνη». Τόνισε επίσης ότι «κάθε γυναίκα αξίζει να μπορεί να κάνει οτιδήποτε επιθυμεί».

«Εσύ το καταλαβαίνεις;»

Τον περασμένο Μάρτιο οι δύο γυναίκες θέλησαν να απαντήσουν στις φήμες περί «κόντρας», όταν εμφανίστηκαν μαζί σε ένα χιουμοριστικό βίντεο στο Instagram. Ένα άτομο ρώτησε την Γκουίνεθ Πάλτροου : «Καταλαβαίνεις αυτή την αντιπαράθεση με τη Μέγκαν Μαρκλ που λέει το διαδίκτυο ότι έχετε;», με εκείνη να απαντά: «Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω απολύτως τίποτα απ’ αυτό», προτού στραφεί προς τη Μαρκλ και τη ρωτήσει: «Εσύ το καταλαβαίνεις;». Η κάμερα τότε γύρισε προς τη δούκισσα, που έτρωγε μια μπουκιά από μια πίτα που ήταν τοποθετημένη λίγο πιο δίπλα από την Πάλτροου και απάντησε με ένα χαλαρό ύφος, σηκώνοντας τους ώμους και γελώντας.

*Πηγή: People

Πρόσφατα Άρθρα
Εντ Σίραν: Θα κάνει διάλειμμα για να αφοσιωθεί στην οικογένειά του 16 Ιουνίου 2026, 08:33
Ναταλία Γερμανού: Αποθέωσε τον Θάνο Καλλίρη για τις επιτυχίες του 14 Ιουνίου 2026, 08:37
Δανάη Μπάρκα: Είπε το «ναι» στον αγαπημένο της Φάνη Μπότση 14 Ιουνίου 2026, 08:33
Ντέιβιντ Μπέκαμ: Απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας 13 Ιουνίου 2026, 15:50
Μπραντ Πιτ: Σε ρήξη με τα παιδιά του – «4 στα 6 θέλουν να είναι Τζολί» 11 Ιουνίου 2026, 08:12
Μέγκαν Μαρκλ: Το φαινόμενο «sharenting» και η θύελλα αντιδράσεων για τη μικρή Λίλιμπετ 6 Ιουνίου 2026, 14:43
Βικτόρια Μπέκαμ: «Άλλο η στήριξη και άλλο η πίεση» 30 Μαΐου 2026, 07:35
Η Ντρου Μπάριμορ είπε αυτά που σκέφτονται όλοι οι νέοι γονείς 29 Μαΐου 2026, 08:00
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Το άγνωστο γράμμα μετά τον γάμο της το 1981 28 Μαΐου 2026, 17:00
Κωνσταντίνος Αργυρός: Η τρυφερή ανάρτηση για την οικογένεια του 28 Μαΐου 2026, 08:55
Γωγώ Μαστροκώστα: Σήμερα το τελευταίο αντίο – Η επιθυμία της οικογένειας 27 Μαΐου 2026, 10:00
Μαριάντα Πιερίδη: «Δεν θυμάμαι πόσους γάμους έχω κάνει» 27 Μαΐου 2026, 09:19
Γκόρντον Ράμσεϊ: Το μάθημα στα 6 παιδιά του – Δεν έχει σχέση με το φαγητό 26 Μαΐου 2026, 17:00
Απολαυστικό βίντεο: Γιάννης Αντετοκούνμπο και The Rock ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη Mοάνα 26 Μαΐου 2026, 08:19
Πρίγκιπας Γουίλιαμ: «Η Κέιτ είναι μια απίστευτη μητέρα» 23 Μαΐου 2026, 13:50
imommy.gr © 2026 - All Rights Reserved
Exit mobile version