Μερικές φορές η εγκυμοσύνη είναι φοβερή (το να νιώθετε το μωρό σας να κλωτσάει σας κάνει απερίγραπτα ευτυχισμένη). Μερικές φορές, όμως, βρίσκεστε είτε να αιωρείστε πάνω από μια τουαλέτα είτε να μην μπορείτε να σηκωθείτε από το κρεβάτι (το πρώτο τρίμηνο).

Στη συνέχεια έρχονται οι περιορισμοί (αντίο, σούσι) μαζί με τις ορμονικές διακυμάνσεις που έχουν αποδειχθεί ότι είναι ένα ρόλερ κόστερ για το δέρμα σας. Και είναι άδικο γιατί κάποιες γυναίκες έχουν αβίαστα και φυσικά τη λάμψη της εγκυμοσύνης ή αυτό που λέμε pregnancy glow.

Διαβάστε επίσης: Pregnancy Glow: Η εγκυμοσύνη σας κάνει πράγματι να λάμπετε

Όμως, όπως και με πολλά άλλα πράγματα στη ζωή, το ότι κάτι δεν συμβαίνει μόνο του δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το πετύχετε. Δείτε πώς μπορείτε να μιμηθείτε το pregnancy glow look για να νιώσετε σαν τον παλιό λαμπερό σας εαυτό.

Η λάμψη της «εγκυμοσύνης»

Ο κόσμος θα πει ότι λάμπετε. Θα νιώσετε το αντίθετο από κάθε συναίσθημα που θα μπορούσε ενδεχομένως να συνδεθεί με τη λέξη «λάμψη». Μπορείτε να διασφαλίσετε αυτή την οπτική λάμψης  τονίζοντας τα ανώτερα σημεία του προσώπου σας με το αγαπημένο σας highlighter.

Περάστε το πινέλο στα μάγουλά σας, στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σας και στη γέφυρα της μύτης σας. Αν δεν έχετε χρόνο για μακιγιάζ και θέλετε απλά να πετύχετε αυτή τη λάμψη «που πηγάζει από μέσα σας», αναμείξτε λίγο από το highlighter στην ενυδατική σας.

Heavy-duty σποτ κονσίλερ

Οι ορμόνες μπορούν να σας κάνουν να κλαίτε σε διαφημίσεις με ζωάκια. Η εγκυμοσύνη μπορεί επίσης να σας δημιουργήσει μια νέα σειρά από ατέλειες και σπυράκια. Καλύψτε τις κοκκινίλες με ένα σποτ κονσίλερ υψηλής κάλυψης.

Για έξτρα κάλυψη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τοπικά ένα color corrector για στοχευμένη διόρθωση. Ίσως αυτό θα γίνει και το αγαπημένο σας hack για τους μαύρους κύκλους τις άγρυπνες νύχτες μετά την εγκυμοσύνη.

Trendy χείλη σαν τη Hailey Bieber

Αν κάποια φημίζετε για την εκθαμβωτική της λάμψη είναι η Hailey Bieber. Και δεν είναι καν έγκυος. Μιμηθείτε το πολύ απλό αλλά iconic glow make up look με ένα nude μολύβι χειλιών για το περίγραμμα και διάφανο lip oil ή gloss.