Η 35χρονη Laura Steerman είναι μία καλλιτέχνης και μητέρα τριών παιδιών από το Δουβλίνο της Ιρλανδίας, η οποία δημιουργεί πολύχρωμους πίνακες χρησιμοποιώντας εικόνες υπερήχων.
Η ιδέα ξεκίνησε όταν ήταν έγκυος στην κόρη της.  «Κάθε υπέρηχος έδειχνε ότι όλα πήγαιναν καλά παρόλο που δεν ένιωθα πολύ έντονα το μωρό μου.  Ωστόσο αυτές οι ασπρόμαυρες, θολές  «φωτογραφίες», ένιωθα ότι δεν απεικόνιζαν το μεγαλειώδες  αυτό θαύμα με τον σωστό τρόπο.
Σύντομα φίλοι και γνωστοί γνώρισαν την δουλειά της και της ζήτησαν να ζωγραφίσει και τα δικά τους υπερηχογραφήματα. Σε σύντομο χρονικό διάστημα η Laura είχε παραγγελιές από όλο τον κόσμο. Αυτό της επέτρεψε να παρατήσει την βαρετή δουλειά της -ως δικηγόρος- και να ξεκινήσει ένα πολύχρωμο ταξίδι ως καλλιτέχνης.
Τα έργα της Laura είναι μια γιορτή της εγκυμοσύνης, της γέννησης, της ομορφιάς της ίδιας της ζωής. Είναι μια συναισθηματική εμπειρία και, σίγουρα, από εκείνες που συνδέουν τους ανθρώπους μεταξύ τους. Αν και οι πίνακες της είναι εκπληκτικοί, η ίδια πιστεύει ότι πίσω από αυτή την επιτυχία κρύβεται το θέμα που την καθιστά τόσο ξεχωριστή… το θαύμα της ζωής!   Απολαύστε μερικά από τα έργα της…