Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς ήταν η ζωή του μωρού σας στην κοιλιά σας, πριν το φέρετε στον κόσμο; Απ’ ό,τι φαίνεται, τώρα μπορούμε κατά κάποιον τρόπο να την…  αναπαράγουμε!

Η φωτογράφος Jocelyn Conway από τη PhotoJos Photography, που ζει και εργάζεται στο Λίβερπουλ, κατασκευάζει «εκμαγεία εγκυμοσύνης» μετά την 36η εβδομάδα, που αναπαριστούν με ακρίβεια το σχήμα και το μέγεθος της κοιλιάς των εγκύων. Στη συνέχεια, τα χρησιμοποιεί στις φωτογραφίσεις των νεογέννητων μωρών τους, που είναι από 5 ημερών έως 3 εβδομάδων.

«Το εκμαγείο κοιλιάς αποτελεί ένα μοναδικό και ιδιαίτερο τρόπο να απαθανατίσουμε και να συνδέσουμε την εγκυμοσύνη μιας γυναίκας με τη γέννηση του παιδιού της. Ταυτόχρονα, είναι κι ένας τρόπος να βγάλουμε εκπληκτικές φωτογραφίες νεογέννητων, φέρνοντάς τα σε επαφή με το πιο οικείο περιβάλλον τους – την κοιλιά της μαμάς τους», εξηγεί η ίδια σε συνέντευξή της.

Και προσθέτει: «Μέχρι σήμερα, δεν έχει προκύψει να μην ταιριάζει κάποιο μωρό στο εκμαγείο της κοιλιάς της μαμάς του. Μάλιστα, από τη στιγμή που τα τοποθετούμε μέσα, βολεύονται αμέσως μ’ έναν μαγικό τρόπο… γίνεται τόσο φυσικά, σαν να θυμούνται πώς ήταν τότε, όταν ήταν μέσα στην κοιλιά της μαμάς τους… και μετά από λίγο απλά αποκοιμιούνται!».

Ίσως, λοιπόν, τα εκμαγεία αυτά να γίνουν και το νέο, αγαπημένο «κρεβατάκι» των μωρών!