Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι να περιγράψουμε την εγκυμοσύνη: θαυμάσια, καταπληκτική, συγκινητική, κουραστική, απίστευτη… Είναι, όμως, όμορφη;

Η βρετανή φωτογράφος Sandi Ford έτσι πιστεύει. Έχοντας την κάμερα ανά χείρας, βρίσκει μοναδική ομορφιά στο γυναικείο σώμα που κυοφορεί. Ωστόσο, παραδέχεται ότι δεν σκεφτόταν ήταν έτσι πριν από λίγα χρόνια. Όπως οι περισσότερες εγκυμονούσες, έτσι κι εκείνη δίσταζε να απολαύσει τις αλλαγές στο σχήμα του κορμιού της κατά την εγκυμοσύνη της.

«Έχοντας βιώσει τη διαδικασία της εγκυμοσύνης τρεις φορές, ομολογώ ότι ποτέ δεν ήθελα να φαίνεται το σώμα μου. Δεν ένιωθα καθόλου ελκυστική, και ξέρω καλά ότι πολλές γυναίκες αισθάνονται το ίδιο. Μερικές φορές, δεν βλέπουμε πουθενά πάνω μας αυτή τη ‘λάμψη’ που οι άλλοι περιγράφουν», εξηγεί σε συνέντευξή της.

Σκοπός της, λοιπόν, είναι να βοηθήσει τις υπόλοιπες μέλλουσες μαμάδες να απολαύσουν αυτή την υπέροχη περίοδο της ζωής τους και να μπορέσουν να δουν την ομορφιά της κοιλιάς τους που μεγαλώνει μαζί με το μωρό τους!

Οι φωτογραφίες της απεικονίζουν γυναίκες στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης τους, αποτυπώνοντας αυτές τις τελευταίες εβδομάδας πριν από τη γέννηση των παιδιών τους. Δείτε τις περήφανες μαμάδες, που τολμούν να εκθέσουν το υπέροχο σώμα τους λίγο πριν ολοκληρώσει το θαύμα του!