Οι ραγάδες συνήθως εμφανίζονται στην ανάπτυξη, στην εγκυμοσύνη και στην απότομη αυξομείωση του βάρους. Η διάταση του δέρματος προκαλεί «σπάσιμο» στις ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα την ανομοιόμορφη επούλωση της περιοχής. Οι ραγάδες είναι αντιμετωπίσιμες στο αρχικό τους στάδιο, όταν δηλαδή έχουν κόκκινο χρώμα.  Απαλλαγείτε από αυτές ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές:

1.Πίνετε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό καθημερινά

Έτσι θα διατηρείτε τον οργανισμό σας καλά ενυδατωμένο και θα τροφοδοτείτε τα κύτταρά σας με νερό. Όσο περισσότερο νερό έχουν τα κύτταρα, τόσο πιο ελαστικό είναι το δέρμα.

2. Κάνετε συχνά απολέπιση

Απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, επιταχύνετε τη διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας.

Έτσι, οι ραγάδες που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί ατονούν.

3. Κάνετε συστηματικό μασάζ

Το καθημερινό μασάζ, έστω και για λίγα λεπτά, βοηθάει στη διαδικασία επούλωσης του δέρματος, στην αποτοξίνωση και στη μείωση ατελειών, όπως οι ραγάδες και η κυτταρίτιδα.

4. Προσέχετε τη διατροφή σας

Αν αυξήσετε την πρόσληψη τροφών με βιταμίνες Α, C και ω-3 λιπαρά οξέα (π.χ ψάρια και λαχανικά), θα διαπιστώσετε ότι το δέρμα σας θα γίνει πολύ πιο ελαστικό και σφριγηλό.

5. Θωρακίστε την επιδερμίδα σας

Για να μειώσετε δραστικά τις κόκκινες ραγάδες και να προλάβετε την εμφάνιση νέων, εφαρμόστε στα επίμαχα σημεία (στην κοιλιά, στο στήθος, στους γλουτούς και στη μέση) την κρέμα Simulcium g3.

Η Simulcium g3  είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να προλάβετε τις ραβδώσεις που προκαλούνται από την εγκυμοσύνη, το αδυνάτισµα ή την εφηβεία και να τις σβήσετε από το σώμα σας! Τα βασικά συστατικά της κρέμας Simulcium g3 είναι το οργανικό πυρίτιο, εκχύλισμα κισσού, εκχύλισμα φυκιών και υποαλλεργικό γαλάκτωμα, μια σύνθεση που έχει εκπληκτικά αποτελέσματα γι’ αυτό και την προτείνουν οι περισσότεροι δερματολόγοι και γυναικολόγοι. H Simulcium g3 εξασφαλίζει ην υγιή ανάπτυξη του δέρματος και προλαμβάνει τη δημιουργία ραβδώσεων, αφού επιταχύνει την ανανέωση των κυττάρων ως και 70%. Επιπλέον, δημιουργεί νέο συνδετικό ιστό από ελαστίνη και κολλαγόνο, προσδίδοντας στο δέρμα σφριγηλότητα και αποτρέποντας τη δημιουργία κυτταρίτιδας.

Πως θα τη χρησιμοποιήσεις:

-Κατά την εγκυμοσύνη δύο εφαρμογές την ημέρα από τον 4ο μήνα εγκυμοσύνης έως τον τοκετό. Μετά την εγκυμοσύνη μία φορά την ημέρα για την αποτροπή της χαλάρωσης.

-Κατά την εφηβεία μία εφαρμογή την ημέρα από το 13ο έως το 16ο έτος της ηλικίας.

-Κατά τη δίαιτα δύο εφαρμογές την ημέρα, καθ’ όλη τη διάρκεια της δίαιτας.

Θα τη βρεις στα καταστήματα Hondos Center, σε επιλεγμένα φαρμακεία & σε ηλεκτρονικά καταστήματα.

Αποκλειστική διάθεση: «ΙΝΠΑ Α.Ε.», τηλ.: 2310-951.709, 210-80.25.014

www.inpa-gr.com 

www.facebook.com/simulcium