Η διάσημη μαμά, που κοσμεί το εξώφυλλο του «Cosmopolitan», στο τεύχος Οκτωβρίου, δεν διστάζει να μιλήσει για τη σχέση της με τον 26χρονο χορογράφο Κάσπερ Σμαρτ, τα δύο παιδιά της, αλλά και τη μεγαλύτερη ανασφάλειά της. Να, λοιπόν, τι λέει για:

… την ανασφάλειά της: «Για να είμαι ειλικρινής, πρόκειται για ένα συναίσθημα που προέκυψε πριν από 5 χρόνια, δηλαδή από τη στιγμή που απέκτησα τα παιδιά μου, το Μαξ και την Εμ. Η μεγαλύτερη ανασφάλειά μου είχε να κάνει με το τραγούδι. Παρόλο που οι πωλήσεις μου άγγιζαν τα 70 εκατομμύρια δίσκους, ένιωθα ότι δεν είμαι αρκετά καλή σ’ αυτό. Και ο Μαρκ (Άντονι) με βοήθησε να το ξεπεράσω. Επέμενε να μου λέει: ‘Είσαι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να σε κρατήσει πίσω και να σταθεί εμπόδιο στις δυνατότητές σου. Πρέπει να το ξεπεράσεις. Κι εγώ υπήρξα στο παρελθόν πολύ ανασφαλής, αλλά ωρίμασα σιγά-σιγά και συνειδητοποίησα ότι τελικά η επιτυχία δεν έρχεται από μόνη της. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, αφού δίνω όλη μου την ψυχή σε αυτό που κάνω!».

… τη σχέση της με τον Κάσπερ: «Αυτό που θέλω είναι έναν υπέροχο σύντροφο για να περπατήσουμε μαζί στο ταξίδι της ζωής. Έχω τα δικά μου κριτήρια για το πώς θέλω να είναι ο άντρας δίπλα μου και για το πώς θα συμπεριφέρεται, και είμαι απόλυτη σε αυτό. Δεν πρόκειται για πλούτη και φήμη, αλλά για εκείνα τα στοιχεία που καθιστούν μια σχέση αξιόλογη, όπως είναι η αφοσίωση, η αγάπη, ο σεβασμός και η εκτίμηση. Όταν γνωριστήκαμε, πριν από 2 χρόνια περίπου, του έλεγα: ‘Έχω κάτι που κάνει τους ανθρώπους να με αγνοούν!’. Κι εκείνος μού απαντούσε: ‘Άκουσέ με, όταν κάποιος σε αγνοεί, απλά ξέχασέ τον. Δεν αξίζει την προσοχή σου’. Αλλά, είναι περίεργο. Μερικές φορές, όταν θες κάτι και δεν το έχεις, προσπαθείς να το αποκτήσεις έστω και με τον αρνητικό τρόπο!».

… το ότι θεωρείται πρότυπο: «Ξέρω ότι το να είσαι πρότυπο για τόσο κόσμο φέρει μαζί του και τεράστια ευθύνη απέναντι σε οτιδήποτε κάνεις, από τη στιγμή που είσαι δημόσιο πρόσωπο και εκτίθεσαι. Ωστόσο, είμαι κι εγώ άνθρωπος και πολλές φορές κάνω λάθη. Όμως, θα το παραδεχτώ, θα πάρω το μάθημά μου και θα προχωρήσω παρακάτω. Αυτό σημαίνει για μένα ‘ζω’: Κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να είμαι ο καλύτερος εαυτός μου!».