Είναι μία από τις πιο αγαπημένες διάσημες μαμάδες και καταφέρνει κάθε φορά να μας εντυπωσιάσει με τις στιλιστικές επιλογές της, ως απόλυτο fashion icon. Ακόμα κι όταν μοιράζεται οικογενειακές στιγμές, με τα παιδιά της και τον άντρα της, δεν παραλείπει να είναι κομψή και μοδάτη. Το ίδιο, βέβαια, συμβαίνει και με τις δίδυμες κόρες της, που φαίνεται να ακολουθούν τα χνάρια της μαμάς τους.

Η 48χρονη σταρ, λοιπόν, μαζί με τον άντρα της, τον 51χρονο Μάθιου Μπρόντερικ, πήγαν με τα 3 παιδιά τους, τις 4χρονες Μάριον και Ταμπίθα, και τον 11χρονο Τζέιμς, να παρακολουθήσουν τον τελικό του αμερικανικού τουρνουά τένις και έδειχναν πολύ χαλαροί και ευδιάθετοι.

Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the City», που είναι σε όλους μας απόλυτα ταυτισμένη με το ρόλο της ως Κάρι Μπράτσο, επέλεξε ένα παλ ροζ skinny παντελόνι και ένα ανάλαφρο χακί t-shirt, το οποίο συνδύασε άψογα με ankle boots στην ίδια απόχρωση. Το λουκ της συμπλήρωσε μια ασπρόμαυρη large tote bag, που το μέγεθός της είναι απαραίτητο σε κάθε μαμά που αποφασίζει να βγει βόλτα συνοδευόμενη από 3 ανήλικα παιδιά! (photos: x17agency)