Η επιτυχημένη τραγουδίστρια και ο άντρας της Τζέι-Ζ θέλουν το καλύτερο για την κόρη τους Μπλου Άιβι, και η αλήθεια είναι ότι με την οικονομική τους επιφάνεια δεν θα είναι και πολύ δύσκολο να το καταφέρουν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το διάσημο ζευγάρι έχει ξεκινήσει την αναζήτηση της ιδανικής νταντάς για το μοναχοπαίδι τους. Και για εκείνους, ιδανική σημαίνει… δίγλωσση. Για την ακρίβεια, και γαλλόφωνη. Θα αναρωτηθείτε γιατί, άραγε, να θεωρούν τόσο σημαντικό προσόν τη γνώση Γαλλικών;

Όπως εκμυστηρεύτηκε άνθρωπος από το στενό τους περιβάλλον στη «The Sun»: «Θέλουν η νταντά της κόρης τους να μιλάει άπταιστα Γαλλικά για διάφορους λόγους. Ο κυριότερος είναι ότι η οικογένειά τους έχει στενούς δεσμούς με τη Γαλλία, αφού ο Julez, ο ανιψιός της Μπιγιόνσε, έχει για μητρική του γλώσσα τα Γαλλικά, μιας και ο μπαμπάς του κατάγεται από τη Γαλλία. Και οι διάσημοι γονείς θέλουν πολύ να μπορεί η μικρή Μπλου Άιβι να επικοινωνεί με το ξαδερφάκι της».

Και προσθέτει: «Η Μπιγιόνσε και ο Τζέι θα ήθελαν, επιπλέον, να προσλάβουν μια νταντά για την κόρη τους που θα έχει τη διάθεση να ταξιδεύει μαζί τους σε όλο τον κόσμο. Δύο, λοιπόν, είναι οι βασικές αξιώσεις τους: Να μιλάει άπταιστα Γαλλικά και να της αρέσουν τα ταξίδια. Έτσι, έχουν αρχίσει ήδη να βλέπουν τις διάφορες υποψήφιες, ενώ παράλληλα παίρνουν συμβουλές από φίλους τους που το έχουν περάσει στο παρελθόν, όπως π.χ. η Γκουίνεθ Πάλτροου».