Είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη και ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα παγκοσμίως. Το όνομά της φιγουράρει στις μεγαλύτερες καμπάνιες των πιο διάσημων οίκων μόδας και οι αμοιβές της είναι αστρονομικές. Πώς θα γινόταν, λοιπόν, τέτοια γονίδια να μη διαιωνιστούν; Περίτρανη απόδειξη ο 2χρονος Φλιν, ο οποίος, όσο μεγαλώνει, γίνεται όλο και πιο όμορφος! Κι όταν εμφανίζονται οι δυο τους, τα βλέμματα φεύγουν για λίγο από την εντυπωσιακή μαμά και στρέφονται στο μικρό κύριο, που είναι πραγματικά κούκλος.

Αυτό ακριβώς συνέβη σε πρόσφατη έξοδό τους στη Νέα Υόρκη. Η 30χρονη αυστραλή καλλονή είχε ένα πολύ κομψό, παρισιάνικο στυλ, φορώντας ένα στενό μαύρο παντελόνι με λευκά σποτ και ένα λευκό ανγκορά πουλόβερ. Το λουκ ολοκλήρωναν οι κατακόκκινες Manolo Blahnik γόβες και η μαύρη Louis Vuitton τσάντα, από τη νέα συλλογή του γνωστού οίκου.

Ο μικρός Φλιν είχε ένα εντελώς παιχνιδιάρικο λουκ, όπου κυριαρχούσαν τα έντονα χρώματα: Ένα κίτρινο παντελόνι και ένα ριγέ μπλουζάκι σε μπλε-λευκό, συνδυασμένα υπέροχα με πορτοκαλί ζώνη και πολύχρωμα παπούτσια. Φυσικά, δεν έλειπε το αγαπημένο του αξεσουάρ, ένας παιδικός φακός, που ταίριαζε απόλυτα με τις χρωματικές επιλογές των ρούχων του! Τυχαίο;    (photos: x17agency)