Είναι το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο και μαζί με τον άντρα της Τομ Μπρέιντι αποτελούν το δεύτερο πλουσιότερο ζευγάρι διασημοτήτων παγκοσμίως, όπως πρόσφατα δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Forbes». Η ζωή τους δείχνει παραμυθένια, και οι ίδιοι κάνουν ό,τι μπορούν γι’ αυτό. Πριν από λίγες μέρες, λοιπόν, προχώρησαν στην αγορά ενός ακόμη σπιτιού, αυτή τη φορά στη Νέα Υόρκη.

Πρόκειται για ένα υπερπολυτελές διαμέρισμα στον 47ο όροφο ενός ουρανοξύστη στην περιοχή Flatiron, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του Μανχάταν, που κόστισε στο διάσημο ζευγάρι 14 εκατομμύρια δολάρια. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, 1 μπάνιο, 1 αίθουσα προβολής, 1 πισίνα και 1 γυμναστήριο, όλα με απίστευτη θέα στην πόλη, τον ποταμό Hudson αλλά και το πάρκο, το οποίο είναι σίγουρο ότι τα παιδιά τους θα απολαμβάνουν καθημερινά!

Η διακόσμηση του διαμερίσματος είναι δουλειά του δανού interior designer Thomas Juul-Hansen, όπου κυριαρχούν τα γήινα χρώματα, οι λιτές γραμμές και οι τεράστιες τζαμαρίες.

Αυτό είναι το τρίτο σπίτι του διάσημου ζευγαριού, αφού έχουν επίσης στην κατοχή τους μία έπαυλη 20 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μπρέντγουντ της Καλιφόρνια και άλλη μία υπερπολυτελή κατοικία στο Μπρούκλιν, κοντά στη Βοστόνη.

(photos: abacapress.com)