Η διάσημη ηθοποιός και μαμά κοσμεί το εξώφυλλο του «Vanity Fair» Δεκεμβρίου και μιλάει για την υπερβολική δημοσιότητα που βίωσε την εποχή που ήταν παντρεμένη με τον Τομ Κρουζ, αλλά και για την απόλυτα ήρεμη ζωή που μοιράζεται με το σύντροφό της Κιθ Έρμπαν και τις δύο κόρες τους, Σάντεϊ και Φέιθ, 5 και 2 ετών αντίστοιχα.

Να τι λέει για…

… το πόσο μικρή ήταν όταν παντρεύτηκε τον Τομ Κρουζ: «Ήμουν μόνο 23 χρόνων… τόσο νέα! Και, χωρίς να θέλω να απαξιώσω τη σχέση μου μαζί του, τώρα πλέον μπορώ να πω ότι όντως έχω γνωρίσει το μεγάλο έρωτα της ζωής μου. Χωρίς, φυσικά, να ξέρω ότι πράγματι θα μου συμβεί κάποια στιγμή. Το ήθελα, αλλά όχι για να διαρκέσει λίγο, επειδή δεν μου αρέσει να πηγαίνω από τη μία σχέση στην άλλη. Είχα πολύ χρόνο για τον εαυτό μου, πράγμα που μου έκανε πολύ καλό, αφού ήμουν απλά ένα παιδί όταν πρωτοπαντρεύτηκα. Και, βέβαια, έπρεπε να μεγαλώσω!».

… τη μεγάλη δημοσιότητα που βίωσε με τον Τομ Κρουζ: «Υπάρχει κάτι σε όλο αυτό το ‘παιχνίδι’ που, αν πραγματικά ο ένας εστιάσει απλά στον άλλον ενώ ζει μέσα στη φούσκα, είναι πολύ μεθυστικό, αφού δεν βλέπουν τίποτα γύρω τους παρά μόνο τον εαυτό τους. Οπότε σε κάνει να έρθεις πιο κοντά στον άλλον, και γίνεται βαθιά ρομαντικό. Είμαι σίγουρη ότι κάτι αντίστοιχο βιώνουν ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί – επειδή κανείς άλλος δεν μπορεί να καταλάβει τι είναι αυτό που ζεις, εκτός από τον άνθρωπο που κοιμάται δίπλα σου».

… το ότι μετακόμισε από το Χόλιγουντ: «Όλο αυτό το θέμα της δημόσιας εικόνας δεν μου ταιριάζει καθόλου. Πρέπει να σταματήσεις να δίνεις τόση σημασία σε όλα αυτά, αν αποφασίσεις να κάνεις οικογένεια. Μπορείς να συνεχίσεις την καριέρα σου χωρίς να ζεις στο Χόλιγουντ, όπου τα πάντα περιστρέφονται γύρω από αυτήν. Δεν θα ήθελα έτσι τη ζωή μου. Μου αρέσει να ζω στο Νάσβιλ, γιατί εκεί μπορώ να ακολουθήσω το δικό μου ιδιαίτερο μονοπάτι. Έχω αφήσει πίσω μου το κομμάτι της δόξας… άλλωστε, αυτό που αναζητούσα στη ζωή δεν θα μπορούσε ποτέ να μου το προσφέρει αυτός ο ‘λαμπερός’ τρόπος ζωής. Οπότε, είπα: ‘Οκ, δεν είμαι εγώ γι’ αυτά’. Και ήταν τεράστια ευλογία για μένα να βρεθεί στη ζωή μου ο άνθρωπος που με στήριξε σε αυτή μου την απόφαση!».

… τη ζωή της με τον Κιθ και τις κόρες τους: «Η ζωή μας κυλάει τόσο ήρεμα… αλλά στην καθημερινότητά μου υπάρχει μια διαρκής πάλη του εαυτού μου ανάμεσα στην αγάπη μου για την οικογένεια και το πάθος μου για τη δουλειά. Προσπαθώ να δίνω το 100% του εαυτού μου και στα δύο, αλλά φυσικά κάτι τέτοιο δεν λειτουργεί πάντα. Ωστόσο, έχουμε καταφέρει να είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια!». (photos: abacapress.com, x17agency)