Είναι από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες παγκοσμίως, αλλά και μια πολύ ευτυχισμένη μαμά. Είναι παντρεμένη επί 13 χρόνια με το μάνατζέρ της Ρενέ Αντζελίλ -ο οποίος και την είχε ανακαλύψει σε πολύ μικρή ηλικία- και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, το Ρενέ-Τσαρλς και τους δίδυμους Έντι και Νέλσον.

Το συγκεκριμένο σπίτι βρίσκεται σε μία από τις πιο προνομιακές περιοχές της Φλόριντα και αποτελεί ένα μόνο από τα πολλά ακίνητα του διάσημου ζευγαριού. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγόρασαν το 2005 στην τιμή των 12,5 εκατομμυρίων δολαρίων, και το ανακαίνισαν μετατρέποντάς το σε μια μοναδική έπαυλη, της οποίας οι εργασίες ολοκληρώθηκαν το 2010. Είναι χτισμένο σε μια έκταση 5,5 στρεμμάτων, με μοναδική θέα στον Ατλαντικό ωκεανό.

Εκτός από την κύρια κατοικία με τα 6 υπνοδωμάτια και τα 6 μπάνια, υπάρχουν επιπλέον 5 αίθρια με δύο αυτόνομους ξενώνες των 4 υπνοδωματίων έκαστος, γήπεδο του τένις και του γκολφ, ένα σπίτι μπροστά στην πισίνα με δικιά του κουζίνα κι ένα παραθαλάσσιο διώροφο με σοφίτα και spa. Οι πισίνες είναι συνολικά 3, μία μπροστά στον ωκεανό και δύο στο μπροστινό μέρος του σπιτιού που συνδέονται μεταξύ τους και καταλήγουν σε ένα τεράστιο water park. Σήμερα στην υπερπολυτελή αυτή κατοικία το διάσημο ζευγάρι έχει βάλει πωλητήριο, και η αρχική τιμή πώλησης ανέρχεται στο αστρονομικό ποσό των 72,5 εκατομμυρίων δολαρίων!