Φορώντας μια υπέροχη δημιουργία Dior, η διάσημη ηθοποιός φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του InStyle Μαρτίου και μιλάει για την οικογενειακή ζωή της με τον άντρα της Κέιθ Έρμπαν και τις 2 κόρες τους, την 5χρονη Σάντεϊ και την 3χρονη Φέιθ. Να τη λέει για…

… για την περιοδεία του άντρα της: «Η αλήθεια είναι ότι έτσι έχω καταφέρει να γυρίσω όλη την Αμερική, μέσα σε ένα λεωφορείο. Στην πραγματικότητα, και οι δυο μας είμαστε ‘τσιγγάνοι’ κατά βάθος. Είμαστε ικανοί να στήσουμε το σπίτι μας οπουδήποτε. Κι εννοείται ότι και οι κόρες μας είναι πλέον σαν εμάς, και τις παίρνουμε μαζί όπου κι αν πάμε».

… για το χρόνο μακριά από εκείνον: «Για κάθε ένα βράδυ που λείπει από το σπίτι, μου αφήνει και ένα ερωτικό γράμμα. Κάθε ένα ξεχωριστό βράδυ για όλη μας την κοινή ζωή – ειλικρινά! Είναι κάτι που μας κρατάει δεμένους».

… για τους ‘τρομακτικούς’ ρόλους της: «Προσπαθώ διαρκώς να αντιμετωπίζω τις φοβίες μου. Οι άνθρωποι συχνά μου λένε: ‘Πώς παίρνεις τέτοια ρίσκα;’ ή ‘Πρέπει να είσαι πολύ γενναία!’, κι εγώ τους απαντώ: ‘Μακάρι να ξέρατε πόσο με φοβίζουν!’. Αλλά, ο τρόπος που καταφέρνουμε να διαχειριστούμε τον πόνο και το φόβο είναι εντυπωσιακός».

… για τα πιστεύω της: «Θεωρώ ότι αυτό που με καθοδηγεί στη ζωή είναι μια ισχυρή εσωτερική δύναμη. Ο Κέιθ λέει ότι εγώ είμαι εκείνη που σκέφτομαι και νιώθω και αναλύω τα πράγματα. Δεν κρύβομαι από αυτό που αποκαλούμε ‘σκοτεινή πλευρά’. Αισθάνομαι απόλυτα συνδεδεμένη με τη ζωή και το σύμπαν, όταν προσπαθώ να ανακαλύψω την ανθρώπινη ψυχοσύνθεση μέσα από ένα ρόλο».