Είναι μαμά, σύζυγος και εργαζόμενη – και τα καταφέρνει μια χαρά σε όλα! Ο πανέμορφος άγγελος της Victoria’s Secret αποφάσισε να πειραματιστεί στο χώρο της μόδας, αυτή τη φορά, όμως, με δημιουργίες που η ίδια θα έχει σχεδιάσει. Το 32χρονο μοντέλο από τη Βραζιλία επιχειρεί να κάνει τα πρώτα του βήματα στο σχεδιασμό ρούχων, δημιουργώντας μια συλλογή boho chic για τη γνωστή φίρμα Planet Blue.  

«Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καμία άλλη εταιρεία για το νέο μου εγχείρημα», λέει η διάσημη μαμά και προσθέτει: «Είμαι φαν της Planet Blue από την εποχή που μετακόμισα στην Καλιφόρνια… το αυθεντικό μποέμικο στυλ της εταιρείας αποτελεί το τέλειο concept για την πρώτη μου συλλογή».

Θα ονομάζεται «Alé by Alessandra» και θα περιλαμβάνει άνετα κομμάτια, όπως φορέματα παραλίας και αέρινες τουνίκ. Φυσικά, θα υπάρχουν και ορισμένα πιο αποκαλυπτικά κομμάτια – σαν αυτά που η ίδια μάς έχει συνηθίσει να φοράει!

Η συλλογή «Alé by Alessandra» θα διατίθεται αποκλειστικά από τα Planet Blue από τις 17 Μαρτίου 2014, και οι τιμές θα κυμαίνονται από 60 έως 260 δολάρια.