Η διάσημη μαμά κοσμεί το εξώφυλλο του «Redbook» στο τεύχος Απριλίου 2014 και μιλάει για τη ζωή της, τις κόρες της, την 5χρονη Όνορ και τη 2χρονη Χέβεν, που απέκτησε με τον άντρα της, Κας Γουόρεν, αλλά και για τη σχέση της με τη δημοσιότητα.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί οι γονείς ντρέπονται να φιλήσουν το παιδί τους στο στόμα. Πρόκειται για το μωρό τους, για τον άνθρωπο που έφεραν στον κόσμο, για τη μοναδική ύπαρξη που θα έδιναν ακόμα και τη ζωή τους… πώς γίνεται να το θεωρούν αφύσικο;», υποστηρίζει η 32χρονη σταρ.

Όσον αφορά τις φίλες της, παραδέχεται ότι οι κολλητές της είναι κυρίως εκτός σοουμπίζ. Αλλά, ακόμα κι έτσι, οι παπαράτσι δεν την αφήνουν ήσυχη στιγμή.

«Είναι πολύ περίεργο να θέλεις να κάνεις τα απλά πράγματα της καθημερινότητας, όπως το να πας τα παιδιά σου στο σχολείο, και να σε ακολουθούν συνέχεια οι φωτογράφοι. Αυτό είναι το μόνο θέμα μου με τη δημοσιότητα, που κάνει όλους μας να νιώθουμε τελείως άβολα», εξομολογείται η επιτυχημένη επιχειρηματίας.

Και τι κάνει συνήθως όταν δεν βγαίνει έξω με τις φίλες της; Προσπαθεί να εξισορροπήσει την αδυναμία του άντρα της για το ποδόσφαιρο με τη δική της, που είναι το shopping.

«Έχω μία εμμονή: Λατρεύω τα έπιπλα-αντίκες, και το αγαπημένο μου χόμπι είναι η αναπαλαίωσή τους. Πρόκειται για το πιο οικολογικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι σας», προσθέτει η ιδρυτής της γνωστής εταιρείας «The Honest Company».