Η πανέμορφη βραζιλιάνα, που δείχνει υπέροχη μέσα στο μαύρο κολάν της μόλις 7 μήνες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τη μικρή Βιβιέν, ενώ κάνει γιόγκα.

Είναι γνωστό ότι το 32χρονο μοντέλο ασκείται συστηματικά, και βέβαια η εντυπωσιακή σιλουέτα της το μαρτυρά περίτρανα. Αρκεί να δει κανείς τις αναλογίες της ακόμα και λίγο καιρό μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

«Κάνοντας γιόγκα παρέα με τη μικρή μου, λίγο πριν φύγω για τη δουλειά. Να έχετε όλοι μια όμορφη μέρα!», ήταν το post που συνόδευε την κοινοποίησή της. Στη φωτογραφία, η μικρή Βιβιέν είναι καθιστή στο πάτωμα, δίπλα στη μαμά της, ανάμεσα σε δύο μαξιλάρια, που τη βοηθούν να κρατάει την ισορροπία της.

Λίγες μέρες πριν, η διάσημη μαμά μοιράστηκε άλλο ένα οικογενειακό στιγμιότυπο, όπου το πρώτο παιδί της, ο 3χρονος πλέον Μπέντζαμιν, απολάμβανε ξέγνοιαστες στιγμές κάνοντας κούνια. «Καλημέρα σας», ήταν το σχόλιο της Ζιζέλ κάτω από τη φωτογραφία του μικρού. Πατέρας των δύο παιδιών της είναι ο αθλητής του αμερικανικού ποδοσφαίρου Τομ Μπρέιντι.  

Η επιτυχημένη σταρ αυτή την περίοδο κάνει ένα νέο επιχειρηματικό βήμα, λανσάροντας τη δική της σειρά εσωρούχων, με το όνομα «Gisele Bündchen Intimates». Παρά το γεγονός ότι οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις είναι πολλές, δεν χάνει ευκαιρία να απολαμβάνει τη μητρότητα σε κάθε της στιγμή!