Είναι μία από τις πιο επιτυχημένες δημοσιογράφους της αμερικανικής τηλεόρασης, όπου τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει το ρόλο της παρουσιάστριας στο δημοφιλές τηλεοπτικό κανάλι «E!». Η ευτυχία της, όμως, οφείλεται σε έναν άλλο σπουδαίο ρόλο στη ζωή της, που ομολογουμένως δεν προέκυψε με ανώδυνο τρόπο.

Η διάσημη πλέον μαμά, που είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Μπιλ Ράνσικ από το 2007, κατάφερε επιτέλους πριν από 1 χρόνο να κρατήσει στην αγκαλιά της το μονάκριβο γιο της. Ο μικρός Δούκας ήρθε στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας τον Αύγουστο του 2012, μετά από αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης, στις οποίες το διάσημο ζευγάρι είχε καταφύγει μετά από πολύχρονη πάλη με την υπογονιμότητα. Μάλιστα, σε αυτό το διάστημα, μέσα από μια εξέταση ρουτίνας, η 37χρονη τότε Τζουλιάνα διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, που την οδήγησε σε δύο χειρουργεία: επέμβαση διπλής μαστεκτομής και επέμβαση αποκατάστασης μαστών.

«Μετά από προτροπή της οικογένειάς μας και των φίλων μας, μετακομίσαμε στο Ντένβερ περιμένοντας τη γέννηση του γιου μας», εξηγεί η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό «Traditional Home» και προσθέτει: «Μείναμε εκεί μαζί με τους γονείς του Μπιλ και, λίγους μήνες μετά τον ερχομό του Δούκα, επιστρέψαμε στο Λος Άντζελες: Στη νέα μας γειτονιά, το Μπρέντγουντ, στο νέο μας σπίτι, μαζί με το νεογέννητο μωρό μας! Τώρα πια μπορούσαμε να αφήσουμε πίσω μας όλες τις κακές αναμνήσεις και να κάνουμε μια καινούργια αρχή, οι τρεις μας!».

Και η αλήθεια είναι ότι αυτό το σπίτι φτιάχτηκε από το ζευγάρι με πολλή αγάπη και ιδιαίτερη σχολαστικότητα. Ήθελαν και οι δύο το αποτέλεσμα να είναι ένα περιβάλλον ζεστό και όσο πιο φιλόξενο γίνεται για το νέο μέλος της οικογένειας. Με τη βοήθεια της Interior designer Lonni Paul, όλος ο σχεδιασμός του σπιτιού, από τα έπιπλα, τα υφάσματα και τα χρώματα μέχρι το φωτισμό, δημιουργεί μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ηρεμίας.

«Είναι τιμή μου που εμπιστεύτηκαν σε εμένα την ολοκλήρωση του σπιτιού τους, μετά από όλα όσα είχαν περάσει», λέει η Paul και προσθέτει: «Ήθελα, όταν επιστρέψουν εδώ μαζί με το Δούκα, να πουν: ‘Επιτέλους, φτάσαμε στο σπίτι μας’. Κι έτσι έγινε… Έφυγαν από το Λος Άντζελες ως ζευγάρι και επέστρεψαν ως οικογένεια. Αυτή είναι πλέον η νέα τους πραγματικότητα!».