Στη Δικαιοσύνη έχει ήδη καταφύγει ο διάσημος ηθοποιός, με αγωγή 50 εκατομμυρίων δολαρίων που έχει καταθέσει εναντίον των Εκδόσεων «Bauer» (για τα περιοδικά «In Touch» και «Life & Style»), με αφορμή τα περυσινά δημοσιεύματά τους ότι έχει εγκαταλείψει την 7χρονη κόρη του Σούρι, μετά από το πολυσυζητημένο διαζύγιό του από την Κέιτι Χολμς τον Ιούνιο του 2012.

Σε σχετική δήλωσή του, ο 51χρονος σταρ του Χόλιγουντ είπε: «Σε καμία περίπτωση δεν έχω αποκόψει τη Σούρι από τη ζωή μου – είτε σωματικά είτε συναισθηματικά είτε οικονομικά είτε σε οποιοδήποτε άλλο επίπεδο».

Ο πρωταγωνιστής του θρυλικού «Top Gun», που έχει άλλα δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο με τη Νικόλ Κίντμαν, τον Κόνορ και την Ισαμπέλα, ισχυρίζεται με σθένος ότι είναι «απίστευτα δεμένος» με τη μικρή του κόρη.

«Ακόμα και τις περιόδους που εργαζόμουν εκτός συνόρων, όπου δεν υπήρχε η δυνατότητα να βλέπω από κοντά τη Σούρι, είχαμε καθημερινή επικοινωνία και εξακολουθούσαμε να είμαστε πολύ δεμένοι».

Κι ενώ τον τελευταίο καιρό ο επιτυχημένος ηθοποιός είχε αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, αφού έκανε τα γυρίσματα για τις δύο νέες του ταινίες, το «Oblivion» και το «Edge of Tomorrow», ήταν πάντα «εκεί» για την πολυαγαπημένη του κόρη.

«Αν και είμαι βέβαιος ότι της λείπω πολύ της κόρης μου, όταν δεν είμαι μαζί της (όπως μου λείπει κι εμένα), ωστόσο είναι ένα πολύ χαρούμενο παιδί και έχουμε μια υπέροχη σχέση», προσθέτει.  (photos: abacapress.com)