Μπορεί να μη μοιάζει καθόλου με «γιαγιά», αλλά η Αντριάνα Λίμα κάπως έτσι βλέπει τον εαυτό της. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στη βρετανική Vogue, η λατίνα καλλονή μίλησε για την καριέρα της ως Άγγελος της Victoria’s Secret λέγοντας: «Είμαι αναμφισβήτητα η γιαγιά!». Και πώς να μην είναι, άλλωστε, αφού εκείνη -μαζί με την Αλεσάντρα Αμπρόσιο- έχει περπατήσει στο catwalk της διάσημης φίρμας εσωρούχων για 13 συνεχόμενα χρόνια, τα περισσότερα από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο.  

«Η πρώτη μου φορά στο show ήταν το 2000, αλλά για την εταιρεία δούλευα από πιο παλιά. Τότε, μαζί μου ήταν η Στέφανι Σέιμουρ και η Κάρεν Μούλντερ… είναι απίστευτο που συμμετέχω ακόμα σε αυτά τα φανταστικά σόου».

Ωστόσο, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι η συμμετοχή στο συγκεκριμένο σόου δεν είναι απλή υπόθεση. Η προετοιμασία απαιτεί απόλυτη πειθαρχία. Μάλιστα, στο φετινό τηλεοπτικό event, υπήρχε ένα αφιέρωμα στο καθημερινό πρόγραμμα εκγύμνασης της Λίμα, η οποία στο παρελθόν είχε ομολογήσει ότι κάθε χρόνο ακολουθεί και μια αυστηρή δίαιτα μόνο με υγρά λίγες μέρες πριν από το σόου.

Η διάσημη μαμά είναι απόλυτα αφοσιωμένη σε αυτό που κάνει, και το απέδειξε περπατώντας πέρυσι στο catwalk της Victoria’s Secret μόλις 8 εβδομάδες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της. Μπορεί, λοιπόν, επάξια να της απονεμηθεί ο τίτλος της πιο πειθαρχημένης «γιαγιάς» της διάσημης εταιρείας – αν και ομολογουμένως δύσκολα συναντά κανείς τόσο σέξυ γιαγιά! (photos: visual hellas)