Με αφορμή την έναρξη της μουσικής παράστασης που ανεβάζει στο Λας Βέγκας, η διάσημη τραγουδίστρια και μαμά μίλησε σε συνέντευξή της για το νέο της επαγγελματικό εγχείρημα, τη σχέση της με τη μαμά της, αλλά και τους δύο γιους της, τον 8χρονο Πρέστον και τον 7χρονο Τζέιντεν. Να τι είπε για…

… το νέο της σόου: «Το Βέγκας είναι για μένα μια καινούργια πρόκληση. Θέλω να καταφέρω να κάνω κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που έχει συνηθίσει ο κόσμος… θα μοιάζει περισσότερο με ξέφρενο πάρτι παρά με μια τυπική συναυλία».

… τη μητέρα της: «Η μαμά μου είναι μια υπέροχη γυναίκα. Ήταν πάντα ο άνθρωπος που με ενέπνεε στη ζωή μου, το πρότυπό μου, και συνεχίζει να είναι. Από τότε, όμως, που απέκτησα τα δικά μου παιδιά, συνειδητοποίησα πόσο πραγματικά ‘δεμένη’ είμαι μαζί της. Τώρα πια αναγνωρίζω στον εαυτό μου πολλές δικές της συμπεριφορές, κι επιπλέον μπορώ να τις ερμηνεύσω, να καταλάβω το λόγο για τον οποίο επέλεγε να κάνει τα πράγματα που έκανε όταν με μεγάλωνε».  

… το χαρακτήρα των παιδιών της: «Και οι δύο είναι αρκετά ντροπαλοί, περισσότερο όμως ο Πρέστον. Γι’ αυτό προσπαθώ -όσο μπορώ- να περιφρουρώ τον ‘κόσμο’ τους, αυτόν της παιδικής αθωότητας και της ξεγνοιασιάς, και να τους κρατάω μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό είναι ένα δικό μου, ξεχωριστό κομμάτι: η δουλειά μου είναι ιδιαίτερα απαιτητική και πολλές φορές σκληρή. Έχεις να κάνεις με πολύ κόσμο, που συνήθως ξεπερνά τα επιτρεπτά όρια, παραβιάζοντας την προσωπική σου ζωή. Ειδικά, λοιπόν, όταν εμπλέκονται παιδιά, που είναι πολύ ευαίσθητα, τα πράγματα μπορούν να ξεφύγουν εύκολα…».