Η διάσημη ηθοποιός και μαμά, που κοσμεί το εξώφυλλο του βρετανικού «Esquire» για το Μάρτιο του 2014, μιλάει για το δημοφιλή πρώην της, το γνωστό ηθοποιό Τζουντ Λο, και την ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή της, που μοιράζεται με τον αρραβωνιαστικό της Τομ Στάριτζ και τη 18 μηνών κόρη τους Μάρλοου.

Να τι λέει για…

… τη μητρότητα: «Νιώθω απόλυτα κατασταλαγμένη. Έχω μια υπέροχη ζωή. Κάθε πρωί η μέρα μου ξεκινάει με ένα μικρό μωράκι. Κι αυτό σου δίνει απίστευτη προοπτική, σου αλλάζει τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα. Είναι τόσο σπουδαίο δώρο. Και σε κάνει να είσαι προσγειωμένος με έναν τρόπο που δεν περιγράφεται».

… τον αρραβωνιαστικό της: «Είναι το εντελώς αντίθετο από μένα, πραγματικά. Και είναι αλήθεια ότι ένα από τα βασικά πράγματα σε μια σχέση -κατά τη γνώμη μου- είναι να μπορεί να έχει ο ένας διαφορετική οπτική από τον άλλον. Είναι για μένα αυτός που κρατάει τις ισορροπίες μου, κι αυτό είναι πολύ λειτουργικό και βοηθητικό. Φυσικά, δεν είναι εύκολο, αλλά είμαστε πλέον μια οικογένεια, και το λατρεύω αυτό!».

… την επανασύνδεσή της με τον Τζουντ Λο το 2009: «Όταν κάτι τελειώνει έτσι, είναι σημαντικό -αν μπορείς, με κάποιον τρόπο- να επιστρέψεις, να το επανεξετάσεις, και είτε να κλείσεις την πόρτα για πάντα είτε να δημιουργήσεις νέο χώρο γι’ αυτό. Οπότε, ήταν πολύ υγιής και καθαρτική εμπειρία. Και πιστεύω ότι μας αντάμειψε και τους δύο, ώστε να προχωρήσουμε παρακάτω χωρίς μίσος και δράματα. Ήταν τεράστια ανακούφιση και λειτούργησε θεραπευτικά. Και πλέον είμαστε καλοί φίλοι, και μεταξύ μας και με τα παιδιά του. Τα λατρεύω, αλήθεια! Υπάρχει μόνο αγάπη και σεβασμός για όλους τους».