Στο τεύχος Μαρτίου 2014 του περιοδικού «Allure», η 39χρονη βρετανίδα σχεδιάστρια και μαμά φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο και μιλάει για την ισότιμη σχέση της με τον άντρα της, Ντέιβιντ Μπέκαμ, στα 14 χρόνια της κοινής ζωής τους, ενώ δεν διστάζει να αναφερθεί και στην προσθετική επέμβαση στο στήθος της.

«Ο Ντέιβιντ είναι ο πιο υπέροχος άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ μου. Είναι φανταστικός πατέρας, ταλαντούχος άντρας και εκπληκτικός σύντροφος. Τον στηρίζω όλα αυτά τα χρόνια και με στηρίζει κι εκείνος σε ό,τι κι αν κάνω… είναι πολύ περήφανος για μένα… και στο σπίτι, υπάρχει ισότητα μεταξύ μας», λέει στη συνέντευξή της η διάσημη μαμά.

«Η περίοδος των 6 χρόνων που ζήσαμε στην Αμερική ήταν πραγματικά μια εμπειρία πέρα από τις προσδοκίες μου. Γιατί εκεί ο κόσμος ήταν πολύ πιο δεκτικός στο να κάνει καριέρα μια γυναίκα, ακριβώς όπως κι ένας άντρας. Και αυτό μου άρεσε πολύ!», εξομολογείται για την απόφασή τους να μετακομίσουν στο Λος Άντζελες το 2007, όταν ο Ντέιβιντ πήρε μεταγραφή για την ομάδα LA Galaxy.

Όσον αφορά την παλιά της ιδιότητα ως τραγουδίστρια στις Spice Girls, παραδέχεται ότι ήταν αρκετά νέα και τα υπόλοιπα κορίτσια από το συγκρότημα τη βοήθησαν πολύ να πιστέψει στον εαυτό της: «Πάντα λέγαμε ότι η μία πρέπει να στηρίζει την άλλη… και πράγματι χρειάστηκε πολλή δουλειά για να καταφέρω να αποδεχτώ και να αγαπήσω τον εαυτό μου όπως ήταν». 

Σήμερα, που είναι πλέον μια επιτυχημένη εργαζόμενη μαμά 4 παιδιών, με αυτοπεποίθηση και αυτογνωσία, δηλώνει με απόλυτη ειλικρίνεια ότι δεν έχει ανάγκη πια τα εμφυτεύματα σιλικόνης στο στήθος της. «Δεν τα έχω πια… νομίζω ότι πλέον έχουν κάνει την απόσβεσή τους!», προσθέτει χαριτολογώντας.