Παρά τα 55 της χρόνια, η διάσημη ηθοποιός δείχνει άκρως εντυπωσιακή σε πρόσφατη φωτογράφισή της για γνωστό αμερικανικό περιοδικό, φορώντας απλά το μπικίνι της! Ωστόσο, παραδέχεται ότι δυσκολεύεται πολύ να αποδεχτεί πως τα χρόνια περνάνε και μεγαλώνει.

«Δεν μου ήταν καθόλου εύκολο. Στη δεκαετία των 40, έπαθα το πρώτο σοκ. Μια μέρα κλείστηκα στο μπάνιο με ένα μπουκάλι κρασί και υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα έβγαινα από ‘κει αν δεν αποδεχόμουν απόλυτα την εικόνα μου», εξομολογείται στη συνέντευξή της η πρωταγωνίστρια του «Βασικού Ενστίκτου» και μαμά 3 υιοθετημένων παιδιών, του Roan, του Laird και του Quinn.

Και συνεχίζει: «Πήρα έναν τεράστιο καθρέφτη και παρατηρούσα το πρόσωπο και το σώμα σχολαστικά, κλαίγοντας ασταμάτητα. Μετά είπα στον εαυτό μου: ‘Έχεις αρχίσει σιγά-σιγά να γερνάς. Ήρθε η ώρα να αποφασίσεις με ποιον ακριβώς τρόπο θέλεις αυτό να γίνει’».

«Έτσι, κατέληξα ότι θέλω να το κάνω όπως μια χορεύτρια. Δηλαδή, να διατηρήσω το κορμί μου με χορό, γιόγκα και stretching. Κάθε φορά, λοιπόν, που αθλούμαι, προσπαθώ να γυμνάζω διαφορετικές μυϊκές ομάδες. Παράλληλα, προσέχω τη διατροφή μου, τρώγοντας κυρίως ψαρονέφρι, ψάρι και τυρί. Προτιμώ το ‘καθαρό’ φαγητό, που είναι απλά μαγειρεμένο», λέει για την καθημερινή της ρουτίνα.

Τι γίνεται, όμως, με το αλκοόλ; Θα συνόδευε σήμερα το φαγητό της με ένα ποτήρι κρασί;

«Όχι, ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι ότι το κρασί ήταν μία από τις αγαπημένες μου συνήθειες, αλλά πλέον δεν πίνω καθόλου. Θεωρώ ότι εμείς οι γυναίκες, από μια ηλικία και μετά, καλό είναι να αποφεύγουμε το αλκοόλ, γιατί αυτό είναι ο βασικός ένοχος για τα έντονα πρηξίματα τόσο στο πρόσωπο όσο και στο μπούστο μας», προσθέτει.  (photos: visual hellas)