Μία 10ετία μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της θρυλικής σειράς, η τηλεοπτική Σάρλοτ αισθάνεται την ανάγκη να μας καταθέσει μια ενδόμυχη σκέψη της.

«Νιώθω ενοχές για τα ψηλοτάκουνα», δηλώνει σε συνέντευξή της σχετικά με τα παπούτσια που φορούσαν και οι 4 πρωταγωνίστριες σε όλα τα επεισόδια του «Sex and the City». «Ήταν σαν να προσπαθούσαμε να πούμε στις γυναίκες: ‘Πρέπει να κυκλοφορείτε με τακούνια όπως εμείς!’».

Και συνεχίζει: «Ήταν ωραία παπούτσια; Ναι. Ταίριαζαν με το προφίλ των συγκεκριμένων χαρακτήρων; Ναι, ήταν ακριβώς ό,τι αρέσει στις γυναίκες να φοράνε. Αλλά τελικά εξελίχθηκε σε μείζον ζήτημα, αφού φαινόταν σαν να έπρεπε οι γυναίκες να κυκλοφορούν μ’ αυτά όλη μέρα, κάθε μέρα!».

Παρόλο που η ίδια παραδέχεται ότι στην προσωπική της ζωή επιλέγει πλέον τα φλατ, νιώθει ότι πρέπει να απολογηθεί για μία ακόμη φορά για τα Manolos.

«Ο παραγωγός της σειράς Michael Patrick King είχε πει πρόσφατα ότι η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ κι εγώ ξέρουμε καλά ότι υπάρχει ένα τελευταίο, ανείπωτο κεφάλαιο του ‘Sex and the City’. Κι έχει δίκιο… Σκέφτομαι αυτά τα 4 κορίτσια και πιστεύω ότι έχουν πολλά άλλα πράγματα να πουν και να δείξουν, τα οποία ίσως να μην έχουν γραφτεί καν ακόμα», εξομολογείται η διάσημη μαμά.

Ας ελπίσουμε, λοιπόν, ότι, αν όντως πρόκειται να γυριστεί άλλη μία -τελευταία- ταινία «Sex and the City», η θρυλική παρέα να είναι πιο συμβατή με τη σύγχρονη γυναικεία πραγματικότητα!