Μόλις πριν από λίγα 24ωρα, ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι συνέλαβε το διάσημο ζευγάρι Ζιζέλ Μπούτχεν και Τομ Μπρέιντι αγκαλιά με τη μόλις 1 έτους κόρη τους Βίβιαν στη Σάντα Μόνικα. Και δεν ήταν μια συνηθισμένη οικογενειακή βόλτα! Το 33χρονο μοντέλο και ο 36χρονος σύντροφός της επέλεξαν με απόλυτη μυστικότητα να βαφτίσουν τη μικρή τους, η οποία ομολογουμένως ήταν πολύ χαριτωμένη με το μακρύ ολόλευκο βαφτιστικό της φορεματάκι!

Η βραζιλιάνα καλλονή επέλεξε για την πιο σημαντική στιγμή της κόρης της ένα απλό αλλά στυλάτο outfit: ένα λευκό τοπ με ασορτί σακάκι, που συνδύασε με ένα στενό φλοράλ παντελόνι και κόκκινα πέδιλα. Ο μπαμπάς, πάλι, φόρεσε κάτι πιο επίσημο: ένα μπλε κοστούμι, που συνδύασε με καρό πουκάμισο και γραβάτα στον ίδιο τόνο.  

Η βάφτιση της Βίβιαν ήρθε μόλις λίγες μέρες μετά τον εορτασμό της 5ης επετείου γάμου του διάσημου ζευγαριού. Ωστόσο, δεν υπήρχαν καθόλου καλεσμένοι, ενώ από το Μυστήριο έλειπαν και τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας: ο 4χρονος Μπέντζαμιν και ο 6χρονος Τζακ, που είναι ο γιος του Μπρέιντι από την προηγούμενη σχέση του.       (photos: visual hellas)