Όλοι μας ερχόμαστε αντιμέτωποι κάθε τόσο με διάφορες προκλήσεις, αλλά αυτή η διάσημη μαμά έχει τουλάχιστον δύο σοβαρούς λόγους για να μην το βάζει κάτω: τα παιδιά της!

«Η μητρότητα μ’ έκανε πολύ πιο δυνατό άνθρωπο και μου έμαθε τι έχει πραγματική σημασία στη ζωή», λέει η 29χρονη Κέντρα Γουίλκινσον σε συνέντευξή της στο περιοδικό για γονείς «Mini».

«Τα δύο μωρά μου με επαναφέρουν πάντα στην πραγματικότητα, θυμίζοντάς μου ότι πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή στη ζωή μας, να εκτιμάμε το κάθε δευτερόλεπτο».

Κι ενώ η ίδια παλεύει να βρει τις ισορροπίες ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική της ζωή, η μόλις 7 μηνών Alijah Mary δίνει νέο νόημα σε όλη αυτή την προσπάθεια.

«Ειλικρινά, η Alijah είναι το πιο καλόβολο μωρό. Ενώ όλη μέρα τρέχουμε με το Hank από τη μία δραστηριότητα στην άλλη, όταν επιστρέφουμε σπίτι η μικρή είναι τόσο ήσυχη… είναι το πιο χαρούμενο μωρό!»

Η γνωστή τηλεπερσόνα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της με τον άντρα της Hank Baskett το Μάιο. Ο γιος της ήταν τότε ήδη 4,5 ετών και εκείνη φρόντισε να τον προετοιμάσει από νωρίς για το ρόλο του μεγάλου αδερφού.

«Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να βιώνει ο γιος μου μαζί μου αυτό το υπέροχο ταξίδι της δεύτερης εγκυμοσύνης μου… Είχε αγαπήσει την αδερφή του πολύ πριν γεννηθεί, και τώρα πια έχουν έναν πολύ δυνατό δεσμό μεταξύ τους», προσθέτει.