Η διάσημη μαμά ποζάρει για το «Allure» Φεβρουαρίου και μιλά για τη ζωή της με τον άντρα της Τζος Ντουχάμελ και τον 1 έτους γιο της Aξλ, αλλά και για τις διατροφικές της συνήθειες. Να τι λέει για…

… το γάμο της: «Έχουμε κάνει μια συμφωνία με τον άντρα μου, ώστε να υπάρχει ισορροπία στο γάμο μας και την ανατροφή του παιδιού. Αν θα είμαι εγώ σε περιοδεία, θα είναι εκείνος με το μωρό για λίγο καιρό, και μετά θα κάνει ένα διάλειμμα. Αν θα πάρει κάποιο ρόλο, θα έχω εγώ το μικρό στο στούντιο μαζί μου. Το κάνουμε εναλλάξ!»

… για τη συμβουλευτική γάμου: «Ο Τζος δεν φοβάται ότι θα είναι λιγότερο άντρας αν επισκεφτεί κάποιο σύμβουλο γάμου, όπως πιστεύουν πολλοί άντρες!»

… για το πρώτο γεύμα της μέρας της: «Το πρωινό μου είναι άκρως υγιεινό και θρεπτικό. Αποτελείται από λάχανο, σπανάκι, μισή μπανάνα, μισό αχλάδι, μισό μήλο, λίγο νερό κι ένα φυσικό χυμό πορτοκάλι. Μου δίνει την ενέργεια που χρειάζομαι, αφού μου εξασφαλίζει την ιδανική πρόσληψη ζάχαρης, αλλά υγιεινής ζάχαρης. Το έτρωγα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Και αρέσει πολύ και στον Αξλ!»