Η διάσημη μαμά Τζούλιαν Μουρ ποζάρει για το εξώφυλλο του «The Hollywood Reporter» και μιλάει για το Θεό, τη μητρότητα και το μεγάλωμα των παιδιών της, του 17χρονου Cal και της 12χρονης Liv, με τον άντρα της Bart Freundlich. Να τι λέει για:

… την καριέρα της και τη μητρότητα: «Όταν τα παιδιά μου ήταν μωρά, ταξίδευαν μαζί μου σ’ όλο τον κόσμο και ερχόταν καθημερινά μαζί μου στη δουλειά – κι αυτό δεν ήταν καθόλου κατακριτέο. Είμαι πολύ τυχερή που έχω την οικονομική δυνατότητα να πληρώνω έναν άνθρωπο για τη φροντίδα των παιδιών μου, και πάντα προσλαμβάνω κάποιον που είναι νέος και ευέλικτος. Οπότε αυτή ήταν πάντα η ‘συνοδεία’ μου: τα παιδιά μου και η νταντά τους. Με τον άντρα μου είμαστε καλή ομάδα, διαρκώς διαθέσιμοι για τα παιδιά μας, πέρα από τη βοήθεια που είχαμε. Γιατί τα παιδιά ποτέ δεν σταματούν να ‘ζητούν’ την προσοχή σου».

… την αθεΐα της: «Όταν έχασα τη μαμά μου πριν από 5 χρόνια, έμαθα από πρώτο χέρι ότι δεν υπάρχει απολύτως τίποτα μετά το θάνατο. Στην προσπάθειά μας να εκλογικεύσουμε τον πόνο της απώλειας, λέμε διάφορα παρηγορητικά, αλλά η αλήθεια είναι ότι το μόνο που υπάρχει μετά είναι το χάος».

… την αλλαγή του ονόματός της: «Όταν πήγα για πρώτη φορά να εγγραφώ στη SAG ως Τζούλι Σμιθ, που είπαν ότι, επειδή υπάρχει ήδη κάποια με αυτό το όνομα, πρέπει να διαλέξω ένα άλλο. Τον μπαμπά μου τον έλεγαν Πίτερ Μουρ Σμιθ και τη μαμά μου Αν Σμιθ, οπότε έκανα ένα συνδυασμό και των δύο για να μη μείνει κανείς παραπονεμένος. Πάντως, να ξέρετε ότι όλοι με φωνάζουν Τζούλι – όλοι, όμως!»