Η Κιμ Καρντάσιαν και η κόρη της σε καρτούν!

Μαμά και κόρη δεν έδειχναν ποτέ άλλοτε τόσο… κινούμενες! Ένα χαριτωμένο σκίτσο με τη διάσημη Κιμ Καρντάσιαν και την κόρη της, Νορθ Γουέστ, μοιράστηκε μαζί μας πριν από λίγες ώρες η Κρις Τζένερ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Δεν μπορώ (να μην το κοινοποιήσω)… αγάπες μου, Κιμ και Νορθ», σχολιάζει η περήφανη […]
13 Φεβρουαρίου 2015 | 16:10

Μαμά και κόρη δεν έδειχναν ποτέ άλλοτε τόσο… κινούμενες! Ένα χαριτωμένο σκίτσο με τη διάσημη Κιμ Καρντάσιαν και την κόρη της, Νορθ Γουέστ, μοιράστηκε μαζί μας πριν από λίγες ώρες η Κρις Τζένερ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Δεν μπορώ (να μην το κοινοποιήσω)… αγάπες μου, Κιμ και Νορθ», σχολιάζει η περήφανη γιαγιά κάτω από τη φωτογραφία.

Στο σκίτσο βλέπουμε μαμά και κόρη να απολαμβάνουν την παραλία φορώντας ασορτί μαγιό. Η Κιμ φαίνεται να τρέχει πίσω από τη Νόρι, η οποία προσπαθεί να πιάσει ένα ροζ χταπόδι στην ακροθαλασσιά.   

Φυσικά, το συγκεκριμένο στιγμιότυπο είναι βασισμένο σε μια φωτογραφία που είχε κοινοποιήσει η ίδια η Κιμ στο Instagram από τις διακοπές της στο Μεξικό ένα χρόνο πριν. Είναι τότε που η διάσημη μαμά «έσπασε» το Ίντερνετ με τις άκρως αποκαλυπτικές φωτογραφίες της με μπικίνι, την ώρα που η μικρή Νόρι έπαιζε στην άμμο. Τώρα, το μόνο που μένει είναι να δούμε το δίδυμο μαμάς-κόρης και σε κινούμενο σχέδιο! (photos: Instagram)

Πρόσφατα Άρθρα
imommy.gr © 2024 - All Rights Reserved