Ανήκει στη θρυλική 5άδα των super models της δεκαετίας του ’90, που έχουν γράψει ιστορία στο χώρο της μόδας. Έχει κατακτήσει τις πασαρέλες σε όλο τον κόσμο και έχει υπογράψει τα μεγαλύτερα συμβόλαια με τους πιο διάσημους οίκους. Τα τελευταία χρόνια απολαμβάνει μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή με τον αγαπημένο της σύζυγο Ρέιντζ Γκέρμπερ και τα δύο τους παιδιά, τον 14χρονο Πρίσλεϊ και την 11χρονη Κάγια. Η Σίντι Κρόφορντ είναι πλέον 48 χρόνων και, παρόλο που το όνομά της έχει ταυτιστεί απόλυτα με τη γυναικεία ομορφιά, φαίνεται να έχει συμφιλιωθεί με το χρόνο και τις αλλαγές που φέρνει στο πέρασμά του. Γι’ αυτό και δεν διστάζει να φωτογραφηθεί εντελώς αρετουσάριστη, προκαλώντας τους πάντες να δουν τη φυσική γήρανση του σώματός της.

Πρόκειται για μια σειρά από φωτογραφίες που θα δημοσιευτούν στο τεύχος Απριλίου του αμερικανικού Marie Claire. Η ίδια, στη συνέντευξη που συνοδεύει την εντυπωσιακή φωτογράφιση, εξηγεί: «Δεν ήμουν ποτέ ένα κοκαλιάρικο κορίτσι, από εκείνα που μπορούν να τρώνε τα πάντα, άρα και βέβαια γυμναζόμουν και προσπαθούσα να τρέφομαι σωστά. Αλλά την ίδια ώρα, ήθελα να είμαι ένα καλό παράδειγμα για την κόρη μου, από την άποψη του ότι πρέπει να παραδέχεται κανείς τον εαυτό του, χωρίς να λέω ‘αυτό με κάνει να δείχνω χοντρή’ ή ‘δεν μπορώ να το φάω αυτό’ ή ‘κάνω δίαιτα’. Απλώς προσπαθώ να της δίνω το καλό παράδειγμα. Αν βγούμε για παγωτό, θα φάω κι εγώ, αλλά ένα μικρό. Δεν θέλω να νομίζει ότι το να προσέχουμε τον εαυτό μας σημαίνει να μη διασκεδάζουμε ποτέ».

Ένα τεράστιο «μπράβο» από όλες μας στην τολμηρή και δυναμική διάσημη μαμά, που επιλέγει να δείξει το σώμα της όπως ακριβώς είναι, ενισχύοντας έτσι την καμπάνια που έχει ξεκινήσει ενάντια στη μάστιγα του photoshop! (photos: visual hellas)