Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Parents Latina», η διάσημη μαμά μιλάει για τη μητρότητα, την καριέρα και την ανατροφή των παιδιών της.

Για τη Σακίρα, οι τελευταίοι μήνες ήταν πολύ απαιτητικοί: Ξεκίνησε μια συνεργασία με τη Fisher-Price για μια σειρά παιχνιδιών, έγινε μαμά για δεύτερη φορά και παράλληλα ετοιμάζει το καινούργιο της άλμπουμ.

Παρ’ όλ’ αυτά, η 38χρονη τραγουδίστρια θεωρεί ότι η ισορροπία που καταφέρνει να έχει ανάμεσα σε μητρότητα και καριέρα είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα για τα παιδιά της, το 2χρονο Μίλαν και τον 4 μηνών Σάσα, που απέκτησε με το διάσημο ποδοσφαιριστή Ζεράρ Πικέ.

«Μεγαλώνοντας με μια εργαζόμενη μαμά είναι μια καλή αρχή για να γίνουν μοντέρνοι άντρες. Ωστόσο, πιστεύω ότι και ο μπαμπάς τους είναι ένα πολύ καλό πρότυπο μοντέρνου άντρα, για να μιμηθούν», εξηγεί η κολομβιανή ποπ σταρ.

Και συνεχίζει: «Η μητρότητα μ’ έκανε να επαναπροσδιορίσω τα πράγματα και να βάλω άλλες προτεραιότητες. Κατάλαβα τι είναι σημαντικό στη ζωή και συνειδητοποίησα ότι ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω από μένα». (photos: Visual, Instagram)