Τα έσοδα από τις πωλήσεις διατίθενται στη φιλανθρωπική οργάνωση «Save the Children».

Η Χάρπερ Μπέκαμ είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο καλοντυμένα διάσημα μωρά στον κόσμο. Γι’ αυτό και η μαμά της διάλεξε 25 outfits από την εντυπωσιακή γκαρνταρόμπα της 3χρονης κόρης της και τα έβγαλε προς πώληση στο e-bay, συμμετέχοντας στην εκστρατεία «Save the Children’s Fashion Saves Live».

Η υπέρκομψη Βικτόρια επέλεξε ρούχα μεγάλων οίκων, συμπεριλαμβανομένων των Gucci, Marc Jacobs, Ralph Lauren, Roksanda Illincic, Stella McCartney και Chloe, για να συμπληρώσει τα 25 λιλιπούτεια σύνολα.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που στηρίζω την εκπληκτική δουλειά της οργάνωσης ‘Save the Children’, που μάχεται για τη ζωή και τα δικαιώματα των παιδιών όλου του κόσμου», γράφει η διάσημη σχεδιάστρια μόδας.

«Ως μαμά, πιστεύω ακράδαντα ότι όλα τα παιδιά, όπου κι αν ζουν, έχουν το δικαίωμα σε μια χαρούμενη και υγιή ζωή. Είναι καθήκον όλων μας να συμμετέχουμε σ’ αυτή την προσπάθεια, είτε με την αγορά είτε με τη δωρεά μας, προκειμένου να διασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλα τα παιδιά του κόσμου. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις διατίθενται γι’ αυτό το σκοπό και μόνο!», προσθέτει.