Η διάθεση για παγωτό έχει επανέλθει. Εσείς και οι μικροί μας φίλοι το λατρεύετε αλλά σας φαίνεται τεράστιος κόπος να φτιάξετε το δικό σας παγωτό; Με αυτή την συνταγή θα ξετρελαθείτε! Χρειάζεται μόλις δυο υλικά και λίγο χρόνο. Τα μοναδικά δύο υλικά που χρειάζεστε είναι τα εξής: – 400ml ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα (χωρίς λιπαρά ή κανονικό) παγωμένο – 2 φλιτζάνια (450 ml) κρέμα γάλακτος, παγωμένο Εκτέλεση Τοποθετήστε το ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα και την κρέμα γάλακτος στο ψυγείο Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος σε μέτρια ταχύτητα στο μίξερ. Όταν γίνει σαντιγί, χαμηλώστε την ταχύτητα για λίγο και ρίξτε μέσα το ζαχαρούχο γάλα. Αν θέλετε προσθέστε λίγη βανίλια. Στη συνέχεια, αυξήστε την ταχύτητα του μίξερ στο μέτριο μέχρι το μείγμα να γίνει πηχτό. Τοποθετήστε το παγωτό σε ένα μεγάλο επισφραγιζόμενο δοχείο για να παγώσει τουλάχιστον 6 ώρες ή όλη τη νύχτα στην κατάψυξη. Tip! Δώστε γεύση στο παγωτό σας, προσθέτοντας μπισκότα, σιρόπι, φρούτα, γλυκό του κουταλιού. Ορίστε και το βίντεο:
Σπιτικό παγωτό με δύο υλικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σπανακοπιτάκια τυλιχτά με κανταΐφι Τυλίγουμε καλά τα ρολάκια για να μην ανοίξουν κατά τη διάρκεια του ψησίματος. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκμέκ με τσουρέκι και ζαχαρωμένα καρύδια Αναρωτιέστε τι να κάνετε όλα αυτά τα τσουρέκια που σας περίσσεψαν από το Πάσχα; Η απάντηση είναι εκμέκ! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κατσίκι στο φούρνο Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, ελέγχουμε ανά διαστήματα τα υγρά του ταψιού και συμπληρώνουμε, αν χρειάζεται, λίγο ζεστό νερό. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ