Μια βόλτα στα μαγαζιά αρκούσε για να με γεμίσει αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια.

Ψάχνοντας για καινούριο πλυντήριο ρούχων και ενώ περιπλανιόμουν στους διαδρόμους του Κωτσόβολου, βρέθηκα μπροστά σε ένα πλυντήριο «Grundig». Αμέσως στο μυαλό μου ήρθαν εικόνες από τα παιδικά μου χρόνια, τότε που η τηλεόραση Grundig ήταν το επίκεντρο του σαλονιού μας και σημείο συνάντησης για την οικογένεια. Πόσες ώρες είχαμε περάσει με τα αδέρφια μου βλέποντας στην τηλεόραση τις αγαπημένες μας σειρές…

Ακόμα θυμάμαι την ημέρα που έφερε ο πατέρας μου στο σπίτι την τηλεόραση Grundig, κάνοντάς μας τη μεγαλύτερη έκπληξη. Η τηλεόραση αυτή συντρόφευε την οικογένειά μας για πολλά χρόνια και οι νοσταλγικές αναμνήσεις εκείνων των χρόνων είναι συνυφασμένες με εκείνη, αφού αποτελούσε σταθερό κομμάτι του σπιτιού μας.

 

 

 

Εξέχουσα θέση στο σπίτι μας είχε και το ραδιόφωνο Grundig.

Φανταστείτε λοιπόν τη χαρά μου όταν πληροφορήθηκα από τους πωλητές του Κωτσόβολου ότι διαθέτουν αποκλειστικά μια νέα γκάμα οικιακών συσκευών της Grundig (λευκές συσκευές και μικροσυσκευές) το ίδιο αξιόπιστες και οικονομικές όπως τότε.

Αφού λοιπόν βρήκα το πλυντήριο που ήθελα, σειρά είχε να τσεκάρω τα χαρακτηριστικά του. Το design του είναι εξαιρετικής αισθητικής ενώ οι λειτουργίες και τα προγράμματά του θα μας βοηθήσουν να γλυτώσουμε χρόνο και χρήμα.

Μέσα σε μόλις 15′ μπορούμε να φρεσκάρουμε το ρούχο που έχουμε ήδη φορέσει, απομακρύνοντας τις οσμές και μειώνοντας τις ζάρες, χάρη στη λειτουργία ατμού. Ποια μαμά δε θα το ήθελε αυτό; Μάλιστα, τα μοντέλα της Grundig που υποστηρίζουν το πρόγραμμα SteamRefresh διαθέτουν ειδικούς αισθητήρες που προσαρμόζουν τον ατμό σε κάθε ύφασμα και περιορίζουν το τσαλάκωμα για πιο εύκολο σιδέρωμα. Έτσι, θα γλιτώνω χρόνο και από το πλύσιμο των ρούχων και από το σιδέρωμα!

Παράλληλα, τα μοντέλα που υποστηρίζουν την τεχνολογία MultiSense διαθέτουν ειδικούς αισθητήρες που αναγνωρίζουν τους τύπους υφασμάτων και την ποσότητα λερωμένων ρούχων και επιλέγουν αυτόματα το κατάλληλο πρόγραμμα, προσαρμόζοντας τον χρόνο πλυσίματος, τις στροφές, το ξέβγαλμα και όλες τις υπόλοιπες ρυθμίσεις. Με λίγα λόγια, ακόμα και ο μεγάλος μου γιος θα μπορεί να βάλει πλυντήριο. Η Grundig το απλοποίησε και αυτό.

 

 

Όμως, εκτός από την ευκολία μας, η Grundig φροντίζει το περιβάλλον και το πορτοφόλι μας, αφού μας δίνει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε πλυντήρια ρούχων που κατατάσσονται στην υψηλότερη ενεργειακή κλάση (Α+++) ή προσφέρουν έως και 30% μεγαλύτερη οικονομία στο ρεύμα. Ο κινητήρας Inverter EcoMotor, χωρίς ψήκτρες, περιορίζει την κατανάλωση ενέργειας ενώ εξακολουθεί να είναι αποδοτικός, ανθεκτικός στον χρόνο και μειώνει τα επίπεδα θορύβου.

Όλα τα παραπάνω με έκαναν να πιστεύω ότι τα πλυντήρια της Grundig θα ήταν ακριβά για το budget μου. Όμως διαψεύστηκα. Οι συσκευές της εταιρείας είναι προσιτές και γι’ αυτό παραμένουν η Νο 1 επιλογή για τις οικογένειες.

Ώρα λοιπόν να κάνουμε τη ζωή μας ευκολότερη.

Αν θέλετε κι εσείς να ανακαλύψετε τις συσκευές Grundig επισκεφτείτε ένα κατάστημα Κωτσόβολος ή μπείτε στο www.kotsovolos.gr