Η εγκυμοσύνη αποτελεί μια μοναδική εμπειρία, που δεν μπορεί να συγκριθεί. Αποτελεί την περίοδο που μια γυναίκα έρχεται αντιμέτωπη με ποικίλα απρόβλεπτα, μαθαίνοντας όμως πώς να είναι ευέλικτη. Παράλληλα, κατά την εγκυμοσύνη ενδέχεται η καθημερινότητα να είναι λίγο πιο δύσκολη ενώ όταν είστε έγκυος ενδεχομένως να αισθάνεστε ακόμα και το σώμα σας κάπως παράξενα. Οι απότομες συναισθηματικές διακυμάνσεις επιπλέον, δεν αποκλείονται ενώ οι ακόλουθες αποτελούν μερικές από τις άβολες στιγμές της εγκυμοσύνης:

  1. Συχνές επισκέψεις στην τουαλέτα

Κανείς δεν ξέρει πόσο συχνά θα χρειαστείτε να πάτε τουαλέτα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Επειδή όμως οι επισκέψεις θα είναι αρκετά συχνές, θα ήταν καλό να κάθεστε προς τα εξωτερικά καθίσματα στο σινεμά ή να είστε σίγουρες ότι το εστιατόριο που τρώτε έχει ένα καθαρό μπάνιο.

  1. Κηλίδες στην επιδερμίδα

Είναι αλήθεια ότι η εγκυμοσύνη σας κάνει να λάμπετε. Ωστόσο, λόγω των αλλαγών στις ορμόνες που εκκρίνονται αλλά και της αυξημένης σωματικής πίεσης που σχετίζεται με την εγκυμοσύνη, ενδέχεται να εμφανίσετε κηλίδες ή και σπυράκια στην επιδερμίδα του προσώπου.

  1. Δεν χωράτε στα ρούχα σας

Όταν είστε έγκυος μπορεί να αισθανθείτε περίεργα, φορώντας ορισμένα σύνολα που σας έκαναν παλαιότερα. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε μικρές διορθώσεις, που δεν θα σας κοστίσουν, ώστε να νιώθετε τέλεια. Ενσωματώστε στο σύνολό σας αξεσουάρ, που θα συνδυάζονται έξυπνα και θα αναδεικνύουν τις καμπύλες σας. Η εγκυμοσύνη δεν σημαίνει ντύσιμο χωρίς γούστο ή στυλ.

  1. Έντονα συναισθήματα

Πώς μπορείτε να διαχειριστείτε όλα τα έντονα συναισθήματα της εγκυμοσύνης; Η μουσική μπορεί να σας φαίνεται πολύ δυνατή, η ανάγνωση των βιβλίων αρκετά δύσκολη ενώ ενδέχεται να παρατηρήσετε ότι δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε το ίδιο με πριν. Φροντίστε να δίνετε χρόνο στον εαυτό σας να ξεκουράζετε και να θυμάστε ότι τα παραπάνω δεν θα κρατήσουν για πάντα.

  1. Δεν μπορείτε να σκύψετε

Το να πιάσετε τα κλειδιά που έπεσαν από τα χέρια σας στο πάτωμα δεν είναι κάτι δύσκολο όταν δεν είστε έγκυος. Ωστόσο, για μια έγκυο γυναίκα το προαναφερθέν περιστατικό μπορεί να αποτελέσει πραγματική πρόκληση. Για να αντιμετωπίσετε κάτι τέτοιο θα μπορούσατε να λυγίσετε τα γόνατά σας για να σηκώσετε κάτι από το έδαφος. Με τους μήνες, όμως να προχωρούν, μπορεί να δυσκολεύεστε να κάνετε ακόμα και αυτό. Σε αυτήν την περίπτωση, μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από το άτομα γύρω σας.